BuzzMyVideos Studio, YouTube yıldızları için geliyor

Türkiye'de 2014 yılında yakaladığı hızlı büyümeyi sürdürmek isteyen BuzzMyVideos bu pazardaki varlığını güçlendirmek istiyor.
BuzzMyVideos Studio, YouTube yıldızları için geliyor

buzzmyvideosTürkiye'de 2014 yılında yakaladığı hızlı büyümeyi sürdürmek isteyen BuzzMyVideos bu pazardaki varlığını güçlendirmek istiyor. Kurucu ortakları Bengü Atamer ve Paola Marinone'in katılımıyla bugün düzenlenen basın toplantısında, Türkiye'deki yatırımlarını arttıracağını açıklayan şirket, YouTube yıldızlarını BuzzMyVideos Studio ile destekleyeceklerini açıkladı.

2014 yılında Türkiye’deki görüntülenme oranlarını bir önceki seneye göre yüzde 160 oranında arttıran BuzzMyVideos, 2015 yılında Avrupa genelinde faal olduğu pazarlar arasında Türkiye'yi en hızlı büyüyecek pazar olarak görüyor. (Şirket için bir diğer öncelikli pazar da Rusya.) Bu potansiyeli değerlendirmek isteyen BuzzMyVideos video içerik üreticilerini BuzzMyVideos Studio açılımıyla aynı çatı altında toplamayı planlıyor.

Studio, vblogger'ların içerik yaratım sürecinde onları destekleyerek stratejik ve teknik açıdan prodüksiyon ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı olacak. Bu, YouTube şöhretlerinin BuzzMyVideos aracılığıyla ürettiği içeriğin zenginleşmesi ve viral skorunun yükselmesine yardımcı olabilecek bir geliştirme. Bununla birlikte BuzzMyVideos'un bünyesindeki yaratıcı isimlerle bir komünite haline gelme stratejisi de BuzzMyVideos Studio ile desteklenecek.

buzzmyvideos

Bu yıl Sevgililer Günü'nde Grinin 50 Tonu (50 Shades of Grey) filminin Lego fragmanını viral hale getiren BuzzMyVideos'un Türkiye'de birlikte çalıştığı kanallar arasında Sokak RöportajlarıHayrettin ve Webtekno gibi oldukça popüler yayıncılar var.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.