Lenovo 13.3 inçlik dev tableti dahili projeksiyonuyla dikkat çekiyor

Motorola Mobility'yi Google'dan satın aldıktan sonra akıllı telefon pazarında dengeleri değiştirmek isteyen Lenovo şimdiye kadar bu hedefine yaklaşmış değil ama yeni cihazlarıyla iddialı olduğunu göstermeye devam ediyor.

MWC 2015'te incelediğimiz Motorola'nın yeni akıllı telefonlarından Vibe Shot, özellikle kamerasıyla dikkat çekiyor ve fotoğraf çekip düzenlemeyi sevenlere hitap ediyor. İki tane 4 çekirdekli işlemci bulunduran Vibe Shot, 5 inçlik bir ekrana sahip Vibe Shot'ın arka kamerası 16 MP kalitesinde fotoğraf ve 30fps hızında 1080p video çekebiliyor.

Arka kamera optik görüntü sabitleme, otomatik odaklama ve 'triple-Led' flaş gibi yeteneklerle donatılmış. Ön kamerası ise 1080p video çekebilen 8 MP'lik bir kamera. Yani kamera tarafında gerçekten iddialı bir akıllı telefon.

Lenovo'nun tanıttığı önemli bir diğer ürünse 13.3 inç büyüklüğündeki dev tableti Yoga Tablet 2 Pro. Android tabanlı tablet 2 GB RAM ve 4 çekirdekli 1.33 GHz hızındaki işlemciyle çalışıyor.

Dev tabletin sıradışı bir yanı da dahili bir projeksiyona sahip olması. Tabletin kenarındaki küçük projeksiyon sayesinde ekrandaki görüntüyü 5 inçten 50'inçe uzanan büyüklüklerde kolayca duvara yansıtmak mümkün oluyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.