Mark Zuckerberg, MWC 2015'te kariyerinin en sıkıcı konuşmasını yaptı

Mark Zuckerberg, MWC 2015'te kariyerinin en sıkıcı konuşmasını yaptı

Mobil dünyanın kalbinin attığı Mobil Dünya Kongresi'nin en çok beklenen konuşmacısı Facebook CEO'su Mark Zuckerberg'di. Internet.org programı ve operatör partnerlerinin program için önemine uzun uzun değinen Zuckerberg, tüm konuşması boyunca programla ilgili herhangi bir gelişmeden bahsetmedi.

Mobil operatörlerle çok sıkı çalıştıklarını belirten Mark Zuckerberg, geçen yılki konuşmasında hedeflerini paylaştığı projenin bu yılki gelişmesiyle ilgili net bir bilgi veremese de çalışmaya devam ettiklerini paylaştı. Proje dahilinde Google'la çalışmaktan çekinmeyeceklerini de belirten Zuckerberg, aramanın projenin önemli bir parçası olduğunu belirterek Google'ın projeye desteğini istediklerini yeniledi.

Konuşmasında sayısız kere operatör ve partnerlerin öneminden bahseden Mark Zuckerberg'in konuşmasında hiçbir konuda net bilgiler paylaşmaması şaşırttı.

Konuşmanın devamında Internet.org projesinin partnerlerini sahneye çağırıldı. Telenor CEO'su Jon Fredrik Baksaas sahnede yerini alarak Mark Zuckerberg'in vizyonunu paylaştıklarını aktardı. Bu sırada moderatörün neden Internet.org partnerlerinden olduğunu sorması üzerine henüz program partnerlerinden olmadıklarını görüşmelerin sürdüğünü paylaşması salonda gülüşmelere sebep oldu.

Özetle Mark Zuckerberg'i heyecanla bekleyen salondaki binlerce kişi ve internet üzerinden canlı izleyenlerin beklediğini alamadığı ve bizim de sizlerle paylaşabileceğimiz önemli bir bilginin bulunmadığı oturum biraz önce son buldu.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.