Lokasyon bazlı kıyafet paylaşım ağı TheGardrobe mobil uygulamalarını yayınladı

Lokasyon bazlı kıyafet paylaşım ağı TheGardrobe mobil uygulamalarını yayınladı

Daha önce 'giydiğiniz kıyafetleri lokasyon bazlı olarak paylaşabileceğiniz sosyal ağ' başlığıyla haberleştirdiğimiz TheGardrobe kısa süre önce mobil uygulamalarını yayınladı.

Android ve iOS platformlarındaki yerini alan TheGardrobe, uygulamaların yayına girmesinin üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen kullanıcılarından memnun edici  geri dönüşler toplamış. İlk bir haftada iki farklı platform için toplamda 5 bin indirilme rakamını aşan platform, yüzde 35'in üzerindeki kullanıcının uygulamalara geri dönüş yapmasını (ikinci kez oturum açmasını) da sağlamış.

En çok İstanbul ve Ankara şehirlerinden rağbet gören uygulamalar, TheGardrobe'un genel kullanıcı kitlesine paralel olarak yüzde 55 oranında erkekler tarafından kullanılıyor.

thegardrobe-gorsel

Mobile olan ilgi 4 kat fazla

Mobil platformlara adım atmasının üzerinden 1 hafta geçen TheGardrobe, mobilde web'e nazaran 4 kat daha fazla ilgi görmüş. Bu noktada zaten odaklarının en başından beri mobilde olduklarına değinen kurucu ortaklardan Eren Zeybek, "Web'i zaten mobile kayan teknolojinin yanında bir strateji olarak ortaya sürmüştük. Bunun da geri dönüşlerini pozitif olarak alıyoruz. Çünkü bu sadece bir sosyal ağ değil, aynı zamanda bir online katalog. Dolayısıyla insanlara bir şeyleri daha büyük ekranda da göstermelisin." şeklinde konuşuyor.

Dilerseniz TheGardrobe'un Android ya da iOS uygulamasını hemen şimdi indirip inceleyebilir, dilerseniz de platformun web sitesine göz atabilirsiniz. Girişimle ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.