Gilt Akademi'15: 4 günlük e-ticaret ve internet girişimciliği etkinliği

Gilt Akademi'15: 4 günlük e-ticaret ve internet girişimciliği etkinliği

Kadir Has Üniversitesi Girişimci İnovatif Lider Takımı (GİLT) tarafından organize edilen Gilt Akademi'15'de 2-5 Nisan tarihleri arasında, yani tam 4 gün boyunca, e-ticaret ve internet girişimciliği konuşulacak.

'İnternet dünyasının konuşmacısı en bol etkinliği' sloganıyla yola çıkan Gilt Akademi'15'de, 4 boyuca boyunca 8 panel ve 40 oturum katılımcılarla buluşacak.

Sözlük platformlarından kullanıcı deneyimi tasarımına, girişim destekçilerinden bilişim hukukuna kadar çok sayıda konu başlığının işleneceği etkinlikte internet sektörünün son trendleri ve geleceği ele alınmaya çalışılacak.

Biletler yüzde 40 erken kayıt indirimiyle beraber satışta

15 Mart'a kadar devam edecek olan yüzde 40 erken kayıt indirimiyle beraber 30 TL karşılığında etkinlikteki yerinizi ayırtabilirsiniz.

Webrazzi olarak bizim de medya sponsoru olduğumuz etkinliği özellikle genç girişimci ve internet sektörü çalışanı adayları için tavsiye ediyoruz. Bu sene için henüz program ve konuşmacıların netleşmediği Gilt Akademi'15'in dilerseniz taslak programına ya da geçen senelerdeki konuşmacılarına göz atabilirsiniz.

gilt-akademi-15

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.