IT süreçlerini izleme aracı ScienceLogic 43 milyon dolar yatırım aldı

IT süreçlerini izleme aracı ScienceLogic 43 milyon dolar yatırım aldı

Çok kısaca IT süreçlerini monitoring edebilme aracı olarak açıklayabileceğimiz ScienceLogic, kendi bünyesinde bulundurduğu farklı hizmet ve ürünlerle birlikte özellikle IT odaklı iş yapan her şirketin veya servis sağlayıcının ihtiyacı olan çözümleri sunuyor.

sunucuları izleme, servis veya ağ monitoring gibi hizmetlerin yanı sıra bulut teknolojisi de sunan ScienceLogic, kendisine özel alarm sistemleri ve dashboard'lara aracılığıyla müşterilerin ya da hizmet sağlayıcıların takip etmek isteyeceği verileri anlık olarak aktarabiliyor.

2003 yılında kurulan şirket, yeni bir girişim değil ancak daha henüz çok yeni olarak 43 milyon dolarlık bir yatırım aldığını duyurdu. Yatırım, Goldman Sachs'ın önderliğinde, ScienceLogic'in önceki yatırımcıları NEA ve Intel Capital'ı da içine alan bir şekilde gerçekleşti. ScienceLogic, 2012 yılında 15 milyon dolarlık bir yatırım almıştı.  Eski yatırımcıların yeni turda da yer alarak şirkete bir güvenoyu sunması, ScienceLogic'de işlerin yolunda gittiğini gösteriyor.

Gelen yatırımı daha çok satış, pazarlama ve yeni pazarlara açılmak için kullanacağını açıklayan ScienceLogic, yeni yatırımla birlikte gelecek ürünlerin geliştirilmesini de sağlayacak.

ScienceLogic'in AT&T, Cisco, Comcast ve SAP gibi devasa rakipleri olduğunu dikkate alırsak, ScienceLogic'in farklı pazarlara açılması ve farklı büyük müşteriler edinmesi şirketi daha da ileriye taşıyabilir. Son olarak ScienceLogic'i ve yapsını anlatan bir videoyu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.