Istanbul Tech Talks yazılım dünyasının yıldızlarını bir araya getiriyor

Istanbul Tech Talks yazılım dünyasının yıldızlarını bir araya getiriyor

27 Nisan Pazartesi günü Kadir Has Üniversitesi'nin Cibali'de bulunan kampüsünde düzenlenecek olan Istanbul Tech Talks etkinliğinde yazılım dünyasının yıldızları bir araya geliyor.

Çok sayıda uluslararası konuşmacıyı ağırlayacak olan etkinlikte tüm gün boyunca Java, Android, iOS ve Swift gibi teknolojiler tartışılacak. İki farklı salonda sürecek olan etkinlikte katılımcılar Facebook, SoundCloud, Apple, Coursera ve 6wunderkinder gibi şirketlerde önemli tecrübeler edinen konuşmacıları dinleyebilecek.

08:30'da kayıt işlemlerinin başlayacağı etkinlikte oturumların sona ereceği 17:30 sonrasında da bir kokteyl düzenlenecek. Istanbul Tech Talks'ta yukarıda yer verdiğimiz teknolojiler haricinde nesne yönelimli programlama, 'multi-threading' ve 'continuous integration' gibi yazılım mühendisliğinin temel konularının da ele alınacağını ekleyelim.

Yazılım mühendisliği ekosisteminde yer alan herkesin katılmasını tavsiye ettiğimiz Istanbul Tech Talks hakkında detaylı bilgiye etkinlik sitesinde ulaşabilirsiniz.

istanbul-tech-talks-webrazzi

15 Mart'a kadar devam edecek olan erken kayıt indirimiyle beraber 25 dolar karşılığında Istanbul Tech Talks'a kayıt olmak için etkinliğin Eventbrite sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Bunun dışında geçen senenin fotoğraf ve oturum video'ları da 2014.istanbultechtalks.com adresinde.

Son olarak etkinlikle ilgili gelişmeleri Twitter'da @isttechtalks üzerinden takip edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.