LG yeni akıllı saat serisi Watch Urbane'i duyurdu

LG yeni akıllı saat serisi Watch Urbane'i duyurdu

LG akıllı saat pazarına Android Wear ile giriş yapan ilk markalardan birisi ve bu alanda pazar tecrübesi de bulunuyor. Daha öncesinde G Watch ve G Watch R modelleriyle bildiğimiz LG, bu sefer de Watch Urbane modelini duyurdu.

Watch Urbane'in en büyük özelliği akıllı saat teknolojilerinin yanında metal gövdeye sarılı olması. Watch Urbane'in tıpkı klasik saatler gibi ayrı ayrı erkek ve kadın modelleri olması bekleniyor. Bu yüzden LG'nin aslında normal saat görünümlü yeni bir seri tanıtacağını söyleyebiliriz.

Altın ve gümüş renginde iki farklı renk seçeneğiyle piyasada olacak olan LG Watch Urban, doğal bir deri kayışla geliyor ve fakat kullanıcılar dilediklerinde 22mm genişliğindeki farklı kayışları saate takabiliyor.

LG, önceki modellerinde de kullandığı 1.3 inç boyutundaki dairesel OLED ekranı bu yeni modelinde de kullanma kararı almış. Android Wear işletim sistemli cihaz, Qualcomm Snapdragon'un 1.2 Ghz'lik işlemcisini kullanıyor.

LG yeni akıllı saatini bu ay içerisinde Barselona'da düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi'nde (MWC) basına ve tüketiciye gösterecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.