Taksiyle çiçek teslimatı yapan Baharciceyi.com, Azerbaycan'ın Çiçek Sepeti olmak istiyor

Taksiyle çiçek teslimatı yapan Baharciceyi.com, Azerbaycan'ın Çiçek Sepeti olmak istiyor

bahar ciceyi azerbaycan cicek satisiTürkiye'de okuyan Azerbaycanlı iki girişimcinin kurduğu Baharciceyi.com, Bakü'de hızlı çiçek siparişinin adresi olmak istiyor.

Anadolu Üniversitesi'nde okuyan Nazim Hasanov ve Cavid Mehdizade tarafından kurulan Baharciceyi.com, Ekim 2014 Azerbaycan e-ticaret pazarına giriş yapmış. 30 taksiciyle anlaşarak başkent Bakü'nün her noktasına 2 saat içinde çiçek siparişi teslim etmeye başlamış. Zira Azerbaycan e-ticaret sektöründe en büyük sorunun taşımacılık/lojistik altyapısı olduğu belirtiliyor.

Çiçeklerin yanısıra özel hediyelik eşyaların da sipariş edilebildiği Baharciceyi.com, zaman içinde ürün çeşitliliğini artırmak istiyor. Şu anda 2 çiçekçiyle çalışıyor ama hedefi 1 sene içinde Bakü'deki çiçekçilerin hepsini aynı çatı altında birleştirmek.

bahar ciceyi azerbaycan cicek satisi

Ödeme seçenekleri arasında kartlı ödeme yöntemleri ve Paypal'ı barındıran girişim yeni eklenen Bitcoin seçeneğiyle de Azerbaycan'da bu konudaki ilklerden biri olmak istiyor.

Bahar Çiçeyi'nin danışmanı olan Nicat Manafov, Azeri girişimcilerin Türkiye'de Ciceksepeti.com'dan ve Emre Aydın'ın konuşmalarından etkilenerek bu işe adım attığını da bizimle paylaştı. Yani biz pek farkında olmasak da Azerbaycan-Türkiye internet pazarı arasında bir etkileşim var ve bu etkileşimin zamanla artacağını tahmin ediyorum.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.