Küresel girişim ekosistemini değerlendiren Startup Ecosystem Report 2015 anketine katılın

Küresel girişim ekosistemini değerlendiren Startup Ecosystem Report 2015 anketine katılın

Dünya çapında girişim ekosistemlerini, girişimcilerin katıldığı anket sonuçlarına göre değerlendiren Startup Ecosystem Report geri döndü. İlk raporunu 2012 yılında Startup Genome Project adıyla yayınlayan Compass, bizim de WebrazziVT ile partneri olduğumuz Crunchbase işbirliğiyle hazırlıyor.

Raporda Türkiye girişim ekosisteminin de yer alabilmesi için Türkiye'den girişimcilerin yeterli katılımı göstermesi gerekiyor. Bunun için anket sayfasına giderek, verilen soruları yanıtlamanız yeterli.

2012 Startup Genome Project raporunda dünya çapında yaklaşık 20 şehrin girişim ekosistemi Silikon Vadisi'yle kıyaslanarak değerlendirilmiş, girişimcilerin profilleriyle ilgili istatistiklere yer verilmiş, hangi endüstrilerin ağırlıkta olduğu gibi farklı bilgiler sunulmuştu. Bu yıl incelenen bölge sayısını 40'a çıkarmak raporla hedeflenenler arasında.

Aşina olmayanlar için Webrazzi VT, kitle kaynaklı olarak hazırlanıyor ve Türkiye girişim ekosisteminde yer alan internet, teknoloji şirketleri ve girişimcileri hakkında sunulan en geniş veri tabanı olma özelliğinde. Girişiminizin burada yer almasını istiyorsanız, Webrazzi VT adresine giderek bilgilerinizi girmeniz yeterli.

Mayıs 2015'te yayınlanması planlanan Startup Ecosystem Report raporunun sonuçlarını da sizinle paylaşıyor olacağız. Türkiye girişim ekosistemini raporda yer alması için linki takip ederek ankete katılabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.