Alibaba şirketler için mobil mesajlaşma uygulaması Ding Ding'i yayınladı

Alibaba şirketler için mobil mesajlaşma uygulaması Ding Ding'i yayınladı

alibaba.com eticaretDünyanın en önemli B2B e-ticaret sitelerinden biri olan AliBaba, şimdi de şirketler için bir mobil mesajlaşma uygulaması geliştirdi. Alibaba içinde de kullanılan Ding Ding adlı uygulama, şimdilik sadece Çince servis veriyor ve işletmelerin kendi işinde kolayca mesajlaşabilmesini sağlıyor. Ekip arkadaşlarınızla anında iletişim kurup, gönderilen mesajların okunduğunu bildirim olarak alabiliyorsunuz.

Alibaba, DingTalk'ı 5 ayrı platformda (iOS, Android, Windows, Mac OS) geliştirmiş ve web tarayıcılar üzerinden de kullanılabiliyor. Bu da Ding Ding'in, 8.5 milyon aktif satıcının tamamına bir şekilde ulaşabileceği anlamına geliyor.

alibaba ding ding mobil uygulama

Diğer yandan AliBaba, WeChat, WorkingIM, Fengche, Mingdao, Maimai, IMO gibi işletmelere de hizmet sunan mobil mesajlaşma uygulamalarıyla da rekabete girmiş oluyor.

Alibaba Group altında akıllı telefon üretiminden taksi çağırmaya kadar farklı alanlara el atan Alibaba'nın Ding Ding'i kendi müşterilerine yayması pek zor değil. Ama genel rekabette başarılı olup olmayacağını zaman gösterecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.