Prezi'den 3 fotoğrafı animasyona çeviren Nutshell adlı yeni uygulama

Prezi'den 3 fotoğrafı animasyona çeviren Nutshell adlı yeni uygulama

prezi nutshell video sunum uygulamasiWeb tabanlı bir sunum aracı olarak oldukça popüler olan Prezi, yeni iPhone uygulaması Nutshell ile fotoğraflarınıza hareket kazandırmak ve yeni bir görsel paylaşım trendi yaratmak istiyor.

Hali hazırda bir Prezi'nin iPhone uygulaması var ve Nutshell sunum işinden farklı bir yetenek sunuyor. Ardarda çektiğiniz 3 fotoğrafı akıcı animasyonlar haline getirirken paylaşımınıza yazı ve hareketli desenler eklemenizi de mümkün kılıyor.

Prezi'nin temel tasarım anlayışıyla geliştirilen Nutshell'de ürettiğiniz animasyonları diğer sosyal ağlarda, Twitter'da ve Instagram'da paylaşabiliyorsunuz.

Prezi'nin kurucu ortaklarından Adam Somlai-Fischer, bu yeni uygulamayı kullanıcıların kullanımlarından ilham alarak geliştirdiklerini söylüyor.

Kasım 2014'te 57 milyon dolar yatırım alan Prezi, mobilde gerçek zamanlı sunum izleme özelliğini de tanıtmış ve mobile dönük bir vizyon çizmeye başlamıştı.  Diğer yandan Microsoft da Sway adlı sunum aracıyla Prezi'ye karşı bir atak yaptığını da hatırlamak lazım.

Prezi, Budapeşte'den (Macaristan) çıkan ve artık San Francisco'da da bir ofisi bulunan bir girişim. 50 milyon kullanıcısı v e 2009'dan bu yana toplam 70 milyon dolar yatırım almasıyla adından daha çok söz ettirecek gibi duruyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.