Lüks restoranlar için rezervasyon ve ödeme aracı Reserve, 15 milyon dolar yatırım alıyor

Lüks restoranlar için rezervasyon ve ödeme aracı Reserve, 15 milyon dolar yatırım alıyor

reserve 1Geçtiğimiz Ekim ayında yayınlanan "dijital concierge" uygulaması Reserve, ilk tur yatırımında 15 milyon dolar alıyor.Reserve Kurucu Ortakları Joe Marchese ve Expa'nın (Uber ve StumbleUpon kurucu ortağı Garrett Camp.'in girişim stüdyosu) yeni yatırım şirketi Human Capital liderliğinde başlatılan sendikasyon turuna SV Angel,Venture51,Visionnaire Ventures gibi kurumların yanında aktör Jared Leto, müzisyen Will.i.am gibi çok sayıda isim katıldı.

Rezervasyon yapmanın zor olduğu lüks restoranlarda sizin yerinize yer ayırtan ve kredi kartı bilgilerinizle hesabı ödeyen Reserve ilk etapta, New York, Boston ve Los Angeles’ta hizmet vermeye başlamıştı.  Yakın zamanda San Francisco'ya açılan uygulaması ile girişim 110'dan fazla restorana ulaştığını açıklamıştı.

reserve check

Toplam yatırım miktarını 17,3 milyon dolara çıkaran turla birlikte Reserve daha fazla şehir ve restorana açılmak için çalışmalarını sürdürecek. Bununla birlikte, yalnızca özel yemeklerle sınırlı kalmayıp, kullanıcılara günlük hayatta da hizmet veren bir uygulama haline gelmek de Reserve'ün planları arasında.

Daha detaylı bilgi için Reserve incelememizi görebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.