SPONSORLU

Genesys ile sunacağınız mükemmel müşteri deneyimiyle rekabette bir adım öne geçin!

Genesys ile sunacağınız mükemmel müşteri deneyimiyle rekabette bir adım öne geçin!

Şirketinizin çoğu zaman en önemli temas noktası olan iletişim merkezlerinin müşteri deneyim merkezleri haline dönüştüğü günümüzde, rekabette fark yaratmak için teknolojinin etkin kullanımı büyük önem taşıyor. Dünyanın en büyük 50 yazılım şirketinden biri olan Genesys, müşteri deneyimi ve çok kanallı iletişim merkezi alanlarındaki uzman ve lider konumunu, Türkiye’de de yıllardır başarılı bir şekilde sunduğu çözümleriyle devam ettiriyor.

Potansiyel müşterilere ulaşmak, mevcut müşterilerde ciro artışını yakalamak ve aynı zamanda müşteri sadakatini artırmak için sunduğu benzersiz uygulamalarıyla Genesys, diğer sektörlerde olduğu gibi e-ticaret firmalarına da önemli rekabet avantajları sağlıyor.

Müşteri hizmetlerinin sadece çağrı merkezinden ibaret olmadığı günümüzde, dijital ve sosyal müşteri hizmetleri, proaktif iletişim, mobil iletişim merkezi ve bütünleşik kanal yönetimi uygulamalarıyla Genesys, iletişim merkezinizi müşteri deneyim merkezine çevirerek rekabette farklılaşmanız için gereken ilk adımı atmanızı sağlıyor.

Satış sonrası hizmetlerin ve hatta satış öncesi karar aşamasında sunulacak müşteri temsilcisi desteğinin ve tutarlı self servis uygulamaların önemi giderek artıyor. Genesys ile müşterilerinize her yerde ve ses, e-posta, SMS, mobil uygulama ve sosyal ağları da içeren her kanalda aynı mükemmel deneyimi tutarlı bir şekilde yaşatmanız mümkün.

80 ülkede binlerce başarılı projesi ve 3000’in üzerinde çalışanıyla Genesys, mükemmel müşteri deneyimi yaratma konusundaki deneyimini Türkiye’nin önde gelen ve yüksek potansiyele sahip firmalarına sunarken, e-ticaret firmaları için kuruma özel çözümleriyle fark yaratmaya devam ediyor.

Genesys ve çözümleri hakkında daha fazla bilgi almak için Genesys Türkiye web sitesine göz atabilir, içinde bulunduğumuz dijital çağda dönüşen müşteri deneyimi hakkındaki ücretsiz raporumuza ve web seminerimize http://go.genesys.com/tr-linkedin-digital-channels-campaign.html sitesinden erişebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.