Billfront: Mobil uygulama geliştiricilerine hızlı nakit akışı sağlıyor

Billfront: Mobil uygulama geliştiricilerine hızlı nakit akışı sağlıyor

billfront mobil uygulama para kazanmaBerlin ve San Francisco ofisleriyle finansal teknoloji girişimleri hayata geçiren FinLeap, mobil uygulama geliştiricilerin elde edecekleri kazançlara daha hızlı bir şekilde kavuşmasını sağlayacak Billfront.com'u tanıttı.

Reklam ağları ve uygulama mağazaları uygulama geliştiricilere 70 güne kadar uzayan ödeme süreleri tanımladığını bilen Billfront bu noktada devreye giriyor.  Uygulama geliştiricilerinin nakit kazançlarına haftalık olarak ulaşmasının önünü açıyor.

Gartner'ın öngörülerine göre 2014'te 36 milyar dolar olan mobil uygulamaların ticari hacminin 2015'te 50 milyar dolara yükselecek olması bu alandaki rekabeti artırıyor.

Reklam ağları ve uygulama keşfetme platformları bu pastadan mümkün olduğunca daha fazla pay almak isterken, geliştiriciler de sıralama çiftlikleri gibi gayri resmi kanallara yöneliyor.

Billfront'un kurucu ortaklarından Nasir Zubairi, finansal teknolojilerde 15 yıldır uzmanlaşan bir isim ve uygulama geliştiricilerinin nakit akışına bağlı olarak rekabet edebileceklerini söylüyor. Billfront'un da bu noktada verimli bir araç olduğunu ileri sürüyor.

billfront mobil uygulama gelistirme para kazanma

Billfront bu işlemi yaparken sizden belli izinler istiyor ve size yapacağı her 100 dolar için 2.5 dolar kesinti yapıyor. Yani yüzde 2.5 komisyon alıyor.

Eğer uygulama gelirlerini alma konusunda sizin de sıkıntılarınız varsa Billfront ile iletişime geçebilirsiniz. En azından belli bir noktaya kadar denemeye değeceğini düşünüyorum.

Billfront, Aralık 2014'te kurulan FinLeap'in 2. FinTech girişimi (ilki savedo.de) ve 4 yeni girişim daha bu alanda pazara giriş yapmaya hazırlanıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.