Twitter reklamları, Twitter dışındaki uygulama ve web sitelerine açıldı

Twitter reklamları, Twitter dışındaki uygulama ve web sitelerine açıldı

Twitter, reklamlarını üçüncü parti uygulama ve sitelere açma planını hayata geçirdi. Şirketin resmi blogunda yayınlanan habere göre, bugüne kadar Twitter zaman akışında görünen Promoted Tweets reklamları artık Twitter dışındaki iş ortaklarının uygulama ve web sitelerinde gösterilebilecek.

Twitter'ın kendine has özelliğinin tweet'lerin Twitter dışındaki TV, websitesi, mobil uygulamalar gibi farklı medyalara uyum kapasitesi olduğunu söyleyen Twitter, 2014 üçüncü çeyrekte reklamlarının Twitter dışında 185 milyarlık bir etki yarattığını belirtiyor.

Yenilikle birlikte halihazırda Twitter'da reklam veren markaların çok daha geniş bir kitleye erişiminin önü açılmış oluyor. "Syndicated ads" adı verilen özellikle reklamlar için Twitter ilk etapta Flipboard ve Yahoo Japonya ile anlaşmaya gitmiş. Nissan örneğini veren Twitter, şirketin promoted tweet reklamlarının Flipboard'daki görüntüsünün şu şekilde olacağını da gösteriyor:

nissan twitter

Halihazırda 2014 yılına ait son mali çeyrek sonuçlarını bu hafta açıklayacak olan Twitter, bundan önce duyurduğu yenilikle yatırımcıların kullanıcı sayısı konusundaki olası endişelerini de biraz olsun dindirmek istiyor gibi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.