UXistanbul'da gün boyu kullanıcı deneyimi ve kullanılabilirlik konuşulacak

UXistanbul'da gün boyu kullanıcı deneyimi ve kullanılabilirlik konuşulacak

Kullanıcı deneyimi tasarımı ve kullanılabilirlik konularında düzenlenen etkinliklere her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor.

Bu alanda eğitim ve bizzat tasarım hizmeti veren UXservices'in düzenleyeceği UXistanbul Conference 2015 etkinliği 28 Nisan'da İstanbul'da gerçekleşecek. Alanında tanınmış yurtdışı konuşmacılarıyla dikkat çeken etkinliğe erken kayıt dönemi içerisinde (15 Şubat'a kadar) 290 dolar yerine 200 dolara kayıt yaptırabilirsiniz.

Şehrin merkezindeki Dedeman Otel'de düzenlenecek olan etkinlik tüm gün sürecek. Goldman Sachs şirketinin UX Lideri Natasha Levitan, Google'dan UX direktörü Lucas Pettinati, Booking.com'dan UX araştırmacısı Matt Lea ve Microsoft'tan Prarthana Johnson gibi isimleri konuşmacı olarak ağırlayacak olan etkinlik, 'Global UX and Usability Best Practices and Techniques' temasını odağına alacak.

Mobilde kullanıcı deneyimi, dijital stratejiler, kullanılabilirlik testleri, kullanıcı deneyimi tasarımı metodolojileri ve kullanıcı deneyimi tasarımıyla alakalı araçların konuşulacağı UXistanbul etkinliğini sektörün tüm meraklılarına tavsiye ediyoruz.

Son olarak ücretsiz bilet kazanmak isteyenler için ufak çaplı bir yarışmanın da yayında olduğunu hatırlatalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.