WeChat şimdi de Windows masaüstü uygulamasını yayınladı

WeChat şimdi de Windows masaüstü uygulamasını yayınladı

wechat-windows-uygulamasi 2Çin'in popüler mobil mesajlaşma uygulaması WeChat, Mac uygulamasını tanıtmasından 11 ay sonra Windows uygulamasının da indirilebilir olduğunu duyurdu.

Web üzerinden de kullanılabilen ve bir sosyal ağ yapısında olan Wechat, Windows uygulamasını tanıtarak erişim alanını genişletmiş oldu. Wechat bu uygulamayla haber akışında reklam gösterme yeniliğini de yaygınlaştırmak için de yeni bir kanal açmış oldu.

wechat windows uygulamasi

Wechat'in masaüstü uygulamaları mobil uygulamaları kadar zengin özelliklere sahip değil. Örneğin size gönderilen etiketleri görebiliyorsunuz ama etiket gönderemiyorsunuz. Diğer yandan windows uygulaması açıkken sadece masaüstünde bildirim alabiliyorsunuz.

WeChat Windows uygulaması şimdilik sadece Çince olarak indirilebilen da kısa süre içinde diğer dillere de çevrileceğini tahmin etmek zor değil. Wechat'i web tarafında kullanmak isteyenlerin web.wechat.com adresine girip QR kodunu otelefonuna kutması gerekiyor.

Kısa süre önce masaüstüne Chrome uygulamasıyla giriş yapan Whatsapp'ın bundan sonraki adımlarında yeni uygulamalar çıkarıp çıkarmayacağını bekleyip görelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.