Facebook f8 konferansı için kayıtlar başladı, program açıklandı

Facebook f8 konferansı için kayıtlar başladı, program açıklandı

Facebook'un bu yıl 25-26 Mart'ta San Francisco'da düzenleyeceği geliştirici konferansı f8 için kayıtlar başladı. f8 programında bu yıl önemli bir değişikliğe giden Facebook, aşina olduğumuzdan farklı olarak Oculus, WhatsApp, Messenger ve Instagram'ı da konferansa dahil ederek bütün ürün ve servislerini gündeme alıyor.

f8 bilet fiyatları bu yıl 495 dolar olarak belirlenmiş ve kayıt yaptırıyor olmanız yer garantilediğiniz anlamına gelmiyor. Zira Facebook bu yıl konferans için kayıtları bir süre açık tuttuktan sonra, adaylar arasından konferansa katılmaya hak kazananları kendisi seçecek. Bunun bir amacı iş ortaklarına öncelik vermek bir diğer amacı da tüm grupların (etnisite, coğrafik konum, cinsiyet, cinsel yönelim vs ) temsil edildiğinden emin olmak.

f8 2015 programına göre, konferans gelenek olduğu üzere Mark Zuckerberg'in açılış konuşmasıyla başlıyor, Facebook'un yeni gözdesi videolar, Facebook login, Parse ile ilgili son gelişmeler, Ar-Ge ekibi Creative Labs, Messenger gibi ana başlıklarla devam ediyor. Sanal gerçeklikle yani Oculus'la başlayan ikinci gün programı geliştiricilerin ilgisini çekecek Facebook reklamları, mobil uygulamalar, mobil oyunlar gibi konulara odaklanıyor. Daha fazla detay için konferans programına göz atabilirsiniz.

Facebook, kayıtların ne kadar süre açık olacağıyla ilgili bir açıklama henüz yapmadı ancak konferansa katılmayı planlıyorsanız elinizi çabuk tutmanızda fayda var. Konferansı canlı yayın adresinden ücretsiz olarak takip edebileceğinizi de hatırlatalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.