UX Alive, "Deneyim Her Yerde" temasıyla İstanbul'da düzenleniyor [Webrazzi Özel İndirimi]

UX Alive,

Kullanıcı deneyimi analizi uygulamaları ve teknolojileri, bir internet sitesinin veya ürünün kullanıcılara en doğru şekilde sunulmasına ve kullanıcıların ürünü doğru ve daha işlevsel kullanmasına olanak sağlayan en önemli bileşenlerden birini oluşturuyor.

Ülkemizde de şirketler arasında kullanıcı deneyimi tasarımı ve kullanılabilirlik analizleri oldukça yaygın olarak kullanılıyor.

Türkiye'de UX ve UI alanında hizmet veren öncü şirketlerden Userspots 13-14 Mayıs 2015 tarihlerinde İstanbul’da UX Alive ismiyle, ‘ExperienceEverywhere’ (Deneyim Her Yerde) ana temasıyla iki gün sürecek bir konferans düzenliyor. Şirket UI ve UX alanında Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgesinin en büyük konferanslarından birini düzenleyerek sektörün yazılımcıları, araştırmacıları, pazarlamacıları ve ilgi duyan herkesi bir araya getirmeyi hedefliyor.

UX Alive'a Facebook, Google, Apple, Uber ve CNN  gibi küresel olarak en büyük şirketlerinden ve internet devlerinden gelecek konuşmacılar iki gün boyunca çeşitli konular altında workshop düzenleyerek bilgi paylaşacak. Erken aşamada açıklanan konuşmacılar arasında 'Simple and Usable' kitabının yazarı Giles Colborne, Apple & Uber'e içerik stratejisi ve hikaye anlatımı alanında danışmanlık veren Ashwin Sodhi ve Optimizely'nin küresel satış müdürü Matt Althauser'ın olduğunu belirtelim.

Konferansta ayrıca UX araçları, dijital medya ve içerik, e-ticaret, mobil kullanılabilirlik, UX metodolojisi başlıkları altında workshoplar düzenlenecek. 13-14 Mayıs 2015 tarihlerinde İstanbul Wyndham Grand Levent’te gerçekleşecek olan etkinliğe Webrazzi özel indirimi mevcut. Ocak ayının sonuna kadar [email protected] adresine Webrazzi indirimiyle katılmak istediğini email atan kullanıcılara özel %20 indirim sağlanacak.

Workshop konuları, konuşmacılar ve etkinlik hakkında daha detaylı bilgi almak için UX Alive'ı ziyaret edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.