Uludağ Kayak Merkezi: Uludağ ve kayak meraklıları için faydalı bir mobil uygulama

Uludağ Kayak Merkezi: Uludağ ve kayak meraklıları için faydalı bir mobil uygulama

Özellikle sömestr tatilinin de gelmesiyle iyice hareketlenen kayak sezonu sırasında Uludağ'ı ziyaret edecekler için faydalı bir mobil uygulama önerimiz var: Uludağ Kayak Merkezi.

Hem iPhone hem de Android kullanıcıları için yayında olan uygulama sayesinde Uludağ'ı canlı olarak kameradan izleyebilir, dağda bulunan oteller hakkında detaylı bilgilere ulaşıp dilerseniz telefon ya da e-posta yoluyla rezervasyon yapabilir, güncel ve ileriye dönük hava durumu ile kar kalınlığı bilgilerini alabilir, dağdaki etkinlikler hakkında anlık bildirimler alabilir ve dağ yolundaki trafik durumunu anlık olarak öğrenebilirsiniz.

Uludağ Kayak Merkezi uygulamasıyla tüm bunlar dışında dağda vakit geçiriyorken 'Yakındakiler' sekmesi altında etrafınızdaki mekan, yarışma, etkinlik ve kayak odaları hakkında bilgi almanız da mümkün.

Uygulamada, acil durumlarda ilgili birimlerden yardım da isteyebiliyorsunuz

Ayrıca uygulamanın en çok dikkat çeken özelliklerinden biri de dağda zor durumda olduğunuzda 'Konum Bildir' diyerek yardım çağırabilmeniz. Uygulama üzerinde telefonunuzun GPS özelliğini de kullanarak ilgili yardım ekiplerinden enlem-boylam bilginizle beraber yardım isteyebilmeniz mümkün.

uludag-kayak-merkezi-uygulamasi

Peakode mobil uygulama geliştirme şirketi bünyesinde geliştirilen Uludağ Kayak Merkezi; şirketin yayına aldığı 7 uygulamadan biri. Peakode kurucu ortağı Burak Beceren'den aldığımız bilgiye göre ekip olarak Bursa'da ikamet şirket, çoğu zaman yoğun geliştirme dönemlerinde dağda kampa giriyormuş. :)

Bugüne kadar 20 bin kişi tarafından indirilen uygulama, kayak sporunu sevip Uludağ'a gidenlerin başucu uygulamalarından biri olmaya aday. Siz de Uludağ Kayak Merkezi'ni iPhone ya da Android cihazlarınıza indirerek hem Uludağ ile olan bilgi akışınızı kolaylaştırabilir, hem de dağdayken daha güvenli ve teknolojik bir tatil geçirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.