Dünyanın ilk 'Tesla Oteli' Airbnb'de listelenmeye başladı

Dünyanın ilk 'Tesla Oteli' Airbnb'de listelenmeye başladı

"Hayatınızda kaç kere 118 bin dolarlık bir araçta geceyi geçirdiniz?" Botlar, yatlar, katlar hatta IKEA derken Airbnb'nin fantastik konaklama mekanları arasına son katılan Tesla oldu. Tesla Model S'i sürüş dışında deneyimlemek isteyenleri misafir eden "dünyanın ilk Tesla oteli" Airbnb'de listelenmeye başlandı. Tesla Model S'te bir gecelik kamp macerası olarak kurgulanan kalışın gecelik bedeli yaklaşık 200 lira.

tesla hotel 1

Phoenix, Amerika'daki konaklama maceranız, Tesla Model S'le havaalanından alınmakla başlıyor. Tesla otelse, kullanıcının garajından başlayarak, mutfağı, oturma odasını ve banyosunu içeriyor. Yani diğer ihtiyaçlarınızı burada giderebiliyorsunuz. Tesla Model S'te geceyi geçirmeniz için çift kişilik şişme yatak veriliyor. İsterseniz aracın 17 inçlik ekranında internetten müzik dinleyebiliyor, ısıtma soğutma fonksiyonlarını kullanabiliyorsunuz. Atmosfere uygun olarak, size iki adet de elektronik mum veriliyor.

tesla hotel 2

Tesla Model S'le sürüş deneyimi içinse araç sahibiyle konuşmanız gerekiyor. Kendisi deneyimli bir limuzin şoförü olduğu için sizi etrafta rehberli bir tur da verebiliyor tabi belirli bir ücret karşılığında.

Airbnb'de onlarca ilan arasında farklılaşmak ve Tesla Model S'in maliyetini çıkarmak için bir iyi bir yöntem gibi görünüyor. Dünyanın ilk Tesla otelini incelemek için linkli takip edebilirsiniz. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.