Start Path Europe yeni döneminde Türkiye'den girişimcileri ağırlamak istiyor

Start Path Europe yeni döneminde Türkiye'den girişimcileri ağırlamak istiyor

mastercard start path europeGirişimcileri desteklemek konusunda mobil operatörlerin ve finansal kurumların ayrı bir yeri var. MasterCard da girişimcileri destekleyen finansal kuruluşlardan biri ve Start Path programının yeni döneminde Türkiye'den de başvuruları topluyor.

Türkiye dâhil olmak üzere tüm Avrupalı yeni girişimleri Start Path'e davet eden MasterCard, yeni girişimlere mentorluk ve 12 aylık bir eğitim programı sunuyor. Nisan ayında başlayacak eğitimler için Avrupa’dan her yıl 8 girişimci şirket seçiliyor.

mastercard start path europe basvuru

Start Path, 19 Şubat tarihine kadar başvuru toplamaya devam edecek. 12 aylık hızlandırma programının ilk etabında girişimciler Dublin’de eğitim alacak. Dublin demişken, Web Summit 2014'te Start Path'in Avrupa bölümü yöneticilerinden Steve Flinter ile yaptığımız röportajı da hatırlatmadan geçmeyelim.

Start Path Europe katılımcıları eğitim ve mentorluk çalışmalarının ardından fikirlerini MasterCard’ın iş ortaklarıya buluşturma şansı yakalayacak. Yani işlerini ticarileştirme konusunda önemli bir avantaj yakalamış olacak.

İlk dönemi 2014 yılında 6 finalist girişimcinin katılımıyla tamamlanan MasterCard Start Path Europe, Ridango, Zencard, Xpreso, Instabank, MePin ve Storee girişimlerini mezun etmişti.

Eğer şirketleşmiş bir girişiminiz varsa hemen f6s.com/mastercardstartpath adresinden Start Path Europe'a başvurabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.