TEB, İcat Çıkar'la yenilikçi ve yaratıcı fikirleri bekliyor

TEB, İcat Çıkar'la yenilikçi ve yaratıcı fikirleri bekliyor

Geçtiğimiz 2014 yılı boyunca finansal teknolojiler anlamında pek çok girişimle karşılaştık. Bu girişimler, çoğu zaman bağımsız girişimlerken, kimileri ise bankalar tarafından da desteklenen ve bankaların işbirliği yaptığı girişimler oldu. Fintech alanında fikirlerin ve girişimlerin de bankacılık sektörünü yakın gelecekte değiştireceği çok açık, bu yüzden bankalar da yeni fikirlere her zamankinden daha çok değer veriyor.

Türk Ekonomi Bankası bu yıl 8'inci kez düzenlediği ve finans alanında yenilikçi/yaratıcı fikirleri ödüllendirdiği Akıl Fikir Yarışması'nda üç farklı kategoride başvuruları toplamaya devam ediyor. Üniversite öğrencileri ve yeni mezunlar, müşteriler ve tekno-girişimciler kategorisi olmak üzere 3 farklı kategoriden katılımcıların yarıştığı İcat Çıkar konseptli yarışmada, bankacılık ve finans konularına hitap eden her türlü fikir ve proje yarışacak.

Dereceye girenler finansal ödüllerin yanı sıra farklı hediyelerin de sahibi olacak. Üniversite öğrencisi ve yeni mezunlar kategorisinin kazananı Bahçeşehir Üniversitesi'nden MBA bursu, Müşteri kategorisinin kazananı Fransa Açık Tenis Turnuvası Rolland Garros'a bilet, Teknogirişimci kategorisi kazananları ise TEB Girişim Evi'ne katılım önceliği elde edecek.

Bankacılık ve finans alanında fikir ve projesini paylaşmak isteyenler, 25 Ocak tarihine kadar başvurularını icatcikar.com adresinden gerçekleştirebiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.