GoPro Şubat ayında gelecek güncellemeyle yeni özellikler kazanacak

GoPro Şubat ayında gelecek güncellemeyle yeni özellikler kazanacak

Aksiyon kamerası GoPro, halka arz etmeden hemen önce piyasaya sunduğu GoPro HERO4 modeline gelecek güncelleme için gün sayıyor. Şubat ayında yayınlanması beklenen firmware güncellemesi, yeni HERO4 modeline bazı yeni yetenekler kazandıracak.

Yeni özelliklerden ilki auto-rotate adı verilen, siz kamerayı nasıl tutuyorsanız sensörün de o şekilde görüntü alması. Böylece GoPro'yu bazı anlarda ters bile tutsanız görüntüyü tekrar bir görüntü işleme programıyla çevirmenize gerek kalmayacak.

Bununla birlikte GoPro'ya time-lapse (zaman atlamalı) video özelliği geliyor. Bugüne dek farklı donanımlar ve görüntü işleme programları yardımıyla yapılan time-lapse videoları artık herkes çekebilecek.

GoPro HERO4'e gelecek son yeni özellik ise artık kameranın 6 saniyede 30 kare fotoğraf çekebilmesi olarak gösteriliyor. HERO4 Black modeli ise 7209 kalitesinde 240 FPS'de, 2.7k kalitesinde ise 60 FPS olarak video kayıt edebilecek.

HERO4 sahipleri Şubat ayında gelecek güncelleme ile cihazlarını ücretsiz olarak daha iyi bir hale getirecek. Ancak artık halka arz eden şirketin bu güncellemeden sonra yeni bir model için de çalışmaya başlayacağını ve yeni ürünleri yakın gelecekte duyuracağını tahmin ediyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.