VSCO, Artifact Uprising'i satın aldı

10841892_821229987933460_3310809955334018690_oPek çoğunuzun zaten bildiğini düşündüğüm fotoğraf düzenleme ve filtreleme uygulaması VSCO, Denver merkezli Artifact Uprising'i satın aldı. Satın alma ile ilgili haber Artifact Uprising'in bloguna da yansımasıyla birlikte kesinleşmiş oldu. VSCO CEO'su ve Artifact Uprising kurucularının daha önceden tanışmış olması ve birlerini tanıyor olmalarının da satın almada ne kadar etkili olduğu bu blog yazısında aktarılmış.

VSCO, Artifact Uprising'i satın almasıyla ciddi bir topluluğu da kendisine çekmiş olacak. Online dünyadaki fotoğraflarınızı, yüksek kalitede baskı yapan, kitap, ahşap ürünler gibi farklı ürünler üzerine uygulayan; hatta Instagram fotoğraflarınızı toplayıp kendi Instagram kitabınızı basmanızı sağlayabileceğiniz ilgi çekici bir araç Artifact Uprising.

Mobil uygulama aracılığıyla aslında bir mobil ticaret uygulaması olan Artifact Uprising, çektiğiniz fotoğrafları da kullanarak kısa sürede tasarım harikası ürünler yaratabilmenizi sağlıyor. Hem çektiğiniz fotoğrafları somutlaştırmak hem de daha kalıcı hale getirmek için güzel bir fırsat olabilecek Artifact Uprising'in bünyesinde bir de fikir galerisi bulunuyor. Bu galeri aracılığıyla diğer kullanıcıların neler yaptıklarına da göz atabilirsiniz.

artifact-uprising VSCO ve Artifact Uprising'in artık güçlerini birleştirmesi aslında bir kazan - kazan durumu olarak nitelendirilebilir. VSCO, ciddi bir topluluğa sahip, Artifact Uprising'in de sanal dünyadaki içerikleri fiziksel hale getirerek, bu ürünler aracılığıyla ciddi bir kar getirmesi mümkün kılınacak gibi gözüküyor.

Artifact Uprising'i daha detaylı anlatan bir videoyu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.