Webrazzi iOS uygulaması güncellendi

Okuyucularımızın uzunca süredir beklediği an geldi ve Webrazzi'nin iOS uygulaması bugün itibarıyla güncellendi!
Webrazzi iOS uygulaması güncellendi

Okuyucularımızın webrazzi-ios-iconuzunca süredir beklediği an geldi ve Webrazzi'nin iOS uygulaması bugün itibarıyla güncellendi!

Android işletim sistemli akıllı telefonlar için özel olarak yayınladığımız Android uygulamamızdan sonra iPhone ve iPad'ler için iOS uygulamamız da güncellendi. Böylece iOS versiyonu 7.1 ve üzeri olmak üzere tüm iPhone, iPad ve iPod touch sahipleri Webrazzi'nin yenilenen uygulamasını indirip Webrazzi haberleri ve Webrazzi TV programlarını takip edebilecek.

Webrazzi'nin iOS uygulamasını cihazınıza hemen şimdi indirebilir veya güncelleme yapabilirsiniz.

webrazzi-iphone-uygulamasi

Dijital Garaj tarafından yenilenen Webrazzi uygulamasıyla beraber Webrazzi haberleri ve Webrazzi TV programlarını takip edebilir, en popüler Webrazzi haberlerine ulaşabilir, internet ve teknoloji dünyasındaki son dakika gelişmelerinden anlık bildirimlerle haberdar olabilir, içerikleri çok sayıda platform üzerinde paylaşabilir ve daha sonra okumak istediğiniz Webrazzi haberlerini okuma listenizde saklayabilirsiniz.

dijitalGaraj-LogoUygulamada haberleri paylaşmak ya da okuma listenize kaydetmek için sola doğru çekmeniz yeterli. Aynı şekilde bir haberi okurken de kolayca paylaşabilir, okuma listenize kaydedebilir ya da yorum yazabilirsiniz.

iOS uygulamızı yenileyen Dijital Garaj; iOS ve Android uygulamaları geliştirmeye odaklanmış bir yazılım şirketi. Bunun dışında Mac OS için de uygulama geliştirebilen şirket,veritabanı yönetimi ve web servis geliştirme gibi konularda da müşterilerine çeşitli çözümler sunuyor.

Dijital Garaj'ı daha yakından tanımak için web sitelerini ziyaret edebilirsiniz. Kendilerine bir de buradan teşekkür ediyoruz. :)

Webrazzi'nin diğer platformlardaki uygulamaları için webrazzi.com/uygulamalar sayfasını ziyaret edebilirsiniz. iOS uygulamamızla ilgili soru, görüş ve önerileriniziyse [email protected] e-posta adresine bekliyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.