Rebot.me: Web siteniz için ücretsiz sohbet robotu oluşturun

Rebot.me: Web siteniz için ücretsiz sohbet robotu oluşturun

rebot sohbet robotu chatbotİnternet sitelerinin ziyaretçilerle etkileşim kurması için özellikle müşteri hizmetleri tarafında kullanılan sohbet robotları (chatbot'lar) giderek popülerleşiyor. Rebot.me de basitliği ile bu pazarda kendini kabul ettirmek istiyor.

Proje 2014 yılı ortalarında Ferid Mövsümov ve Salih Pehlivan tarafından başlatılan Rebot.me projesi, web siteniz için kişisel sohbet robotları oluşturmanızı ve yönetmenizi sağlıyor. Herhangi bir teknik bilgiye ihtiyaç durmadan ücretsiz bir şekilde oluşturabileceğiniz sohbet botlarını ister amatör ister profesyonel şekilde kullanabiliyorsunuz.

Mobile duyarlı bir tasarım sunan Rebot.me, akıllı cep telefonları ve tabletlerde de rahat bir kullanım sağıyor. Bu da Rebot.me'yi rakiplerine karşı avantajlı hale getiriyor. Rebot.me sade tasarımı ve basitliği ile de kullanıcıların tercih ettiği bir çözüm olmak istiyor.

Kullanıcı kitlesini genişletince sürdürülebilir gelir modeli oluşturacak

Şu ana kadar 2000 civarında kayıtlı hesabın açıldığını öğrendiğimiz Rebot.me'nin aylık tekil ziyaretçi sayısı 70 bini bulmuş. Ferid Mövsümov'dan aldığımız bilgiye göre kullanıcı sayısının artmasına paralel olarak aylık ve yıllık ücretlerle daha ileri bir sürüm geliştirecek. Şu anda reklamlardan sağlanan sınırlı bir kazanç var.

chatbots.org'da listelenen Türkiye'den Botégo'nun da yer aldığı 18 servis arasına katılan Rebot.me'nin en azından bu bölgede tercih edilen bir araç olmasını temenni ediyorum.

rebot.me/all adresinde oluşturulmuş sohbet robotlarını görebilir ve sohbet edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.