Webrazzi'nin 2015 konferans takvimi belirlendi ve VIP Pass satışa çıktı

Webrazzi'nin 2015 konferans takvimi belirlendi ve VIP Pass satışa çıktı

Merakla beklenen Webrazzi Konferansları'nın 2015 takvimi belli oldu. Bu sene tematik konferanslar serimizde Webrazzi E-Ticaret'15, Webrazzi Dijital'15, Webrazzi Mobil'15 ve geçmiş senelerden Webrazzi Ödeme Sistemleri Konferansı olarak bildiğiniz yeni kapsamıyla Webrazzi Finansal Servisler'15 konferanslarımızı gerçekleştireceğiz.

Dünya çapında katılımın gerçekleştiği Türkiye'nin en etkili internet konferansı Webrazzi Summit ise 2015 yılında geçmiş senelerden farklı olarak 2 günlük çok daha güçlü bir programla sizleri ağırlayacak.

Tarih detaylarına geçmeden önce çok önemli bir yeniliğimizi daha sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Webrazzi VIP Pass ile tüm konferanslarda yeriniz hazır

Webrazzi Konferansları'nın çoğuna okuyucularımızın büyük bölümünün düzenli katılım gösterdiğini gördük. Bu sebeple hem sizler için hem de bizim için çok daha verimli olacak özel bir programı devreye aldık. "Webrazzi VIP Pass" ismini verdiğimiz programımıza katılmanız durumunda, Webrazzi'nin 2015 yılı içinde gerçekleştireceği tüm konferanslara ve elbette Webrazzi Summit'e tek seferde kaydınız yapılmış ve yeriniz ayrılmış olacak.

vip_banner

Bunun yanı sıra, yine 2015 yılı içinde gerçekleştireceğimiz ve sadece davetlilere özel olacak VIP etkinliklerimize de Webrazzi VIP Pass ile ek bir ücret ödemeden katılabileceksiniz. VIP etkinliklerimiz ile ilgili bilgileri ilerleyen dönemlerde paylaşacağız.

Detaylı bilgi ve satın alma için pass.webrazzi.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Webrazzi Tematik Konferansları'nın ilki 18 Şubat'ta

2015 yılı içinde toplam 4 farklı tematik konferans organize edeceğiz. Bu konferanslarımızın her biri geçmiş senelerde olduğu gibi 500 kişilik kontenjana sahip olacaklar. E-ticaret, dijital reklam/pazarlama, mobil ve finansal servisler olmak üzere birbirinden önemli 4 ana konuyu 18 Şubat, 18 Mart, 14 Nisan ve 3 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek konferanslarımızda gündeme taşıyacağız.

Tüm konferanslarımızla ilgili bilgileri etkinlik.webrazzi.com adresinden takip edebilirsiniz.

Webrazzi Summit, 21-22 Ekim 2015'te ve artık 2 gün!

Türkiye'nin en etkili internet konferansı Webrazzi Summit, 21 - 22 Ekim 2015'te Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşecek. Geçtiğimiz yıl Swisshotel Bosphorus'ta 1500 kişilik katılımla ve tek gün olarak gerçekleşen Webrazzi Summit, bu yıl ilk kez 2 gün olarak gerçekleşecek ve 2000'in üzerinde katılımcıyı ağırlayacak.

Konferans kapsamında çok güçlü bir programın yanı sıra, bu sene 2 gün sürecek olmasının da etkisiyle workshop oturumları ve oturumlar dışında katılımcılara özel yan organizasyonlar da düzenlenecektir.

Webrazzi Summit'15 biletleri kısa süre içinde satışa çıkacak. Hem daha avantajlı ücretlerle hem de beklemeden Webrazzi Summit ile birlikte tüm Webrazzi Konferansları'na yerinizi şimdi ayırtmak isterseniz, Webrazzi VIP Pass satın almanızı kesinlikle tavsiye ederiz.

Geçen seneyi hatırlamak isterseniz Webrazzi Summit 2014'ün videolarını izleyebilirsiniz.

Webrazzi Konferans Takvimi 2015

Bugün duyurusunu yaptığımız şu anda kesinleşmiş 2015 konferanslarımızın takvimini aşağıda toplu olarak paylaşıyoruz. Bu konferanslarımızdan şu an için sadece Webrazzi E-Ticaret'15 için bilet satışı başlamıştır. Diğer konferansların biletleri ilerleyen dönemlerde satışa sunulacaktır. Ancak bir kez daha hatırlatmış olalım, dilerseniz Webrazzi VIP Pass satın alarak tek seferde tüm konferanslara kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Tüm Webrazzi tematik etkinlikleri ile ilgili bilgi edinmek için etkinlik.webrazzi.com'a göz atabilirsiniz. Webrazzi Summit 2015 için ise summit.webrazzi.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Webrazzi VIP Pass nedir?

vip_logoWebrazzi VIP Pass ile Webrazzi'nin 2015 yılı içerisinde gerçekleştireceği tüm tematik konferanslara, sadece davetlilerin katılabildiği VIP etkinliklere ve Türkiye'nin en etkili internet konferansı olan Webrazzi Summit'te yerinizi alabilirsiniz.

Webrazzi VIP Pass ile birlikte sektörel binlerce veriye kolaylıkla ulaşabileceğiniz profesyoneller için bilgi kaynağı Webrazzi PRO'nun da 1 yıllık üyeliğinin sahibi oluyorsunuz.

Şu anda 4 adet olan tematik konferanslarımızın yanında yıl içerisinde programa ekleyeceğimiz tüm konferanslara da Webrazzi VIP Pass sahiplerinin katılma hakkı olacağını hatırlatalım.

Siz de hemen pass.webrazzi.com adresinden kredi kartı ile Webrazzi VIP Pass satın alabilirsiniz. Kurumsal grup satın alma seçeneği için ise bizimle [email protected] adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Türkiye’nin en etkili internet konferanslarına sponsor olmak ister misiniz?

Eğer Webrazzi’nin tematik konferansları ya da Webrazzi Summit’e sponsor olmak istiyorsanız konuyla ilgili özel olarak hazırladığımız iletişim formumuzu kullanabilirsiniz. Dilerseniz [email protected] adresinden de direkt olarak bize ulaşabilirsiniz.

18 Şubat 2015 tarihinde Point Hotel Barbaros’ta gerçekleşecek ilk konferansımız olan Webrazzi E-Ticaret’15‘de görüşmek üzere! ;)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.