Yemek siparişi ve ödeme aracı Settle, San Francisco'ya açılıyor

Yemek siparişi ve ödeme aracı Settle, San Francisco'ya açılıyor

Ukrayna merkezli bir girişim olan Settle, restoranlara sipariş vermenizi sağlıyor. Ancak iş modelleri biraz farklı; fiziksel olarak gideceğiniz bir restorana, yoldayken sipariş vermenize dayanıyor.

Settle uygulamasını kullanan kullanıcılar, verdikleri yemek siparişi için uzun süreler beklemek zorunda kalmıyor. Settle aracılığıyla siparişlerini veren müşteriler, restorana girdiklerinde yemeklerini önlerinde bulabiliyor. Bu, kullanıcılar için ciddi bir zaman tasarrufu ve kolaylık sağlıyor. Settle, bu uygulaması aracılığıyla bir ödeme sistemi olarak da karşımıza çıkıyor. Tam anlamıyla bir rezervasyon sistemi sağlayan Settle, hem restorandaki yerinizi ayırtıyor hem de zaman zaman çok uzun sürebilen yemek bekleme sürenizi minimuma indiriyor.

settle-san-francisco

2014 yılında, Stas Matviyenko ve Anna Polishchuk tarafından Kiev merkezli olarak kurulan Settle, hali hazırda Kiev ve Moskova'da hizmet veriyor. Geçtiğimiz yılın yaz aylarında, Rus bir yatırım şirketinde 1.5 milyon dolarlık yatırım alan Settle, Ocak ayının sonunda ise San Francisco'ya adım atmaya hazırlanıyor.

iOS ve Android mobil uygulamaları üzerinden restoranlara ön sipariş vermeyi sağlayan bir ödeme uygulaması olan Settle, insanların alışkanlıklarını değiştirmeye çalışacka. Şu anda restoranlarla anlaşmalarını sürdüren Settle'ın bu konuda San Francisco'daki restoranlarla çok da sorun yaşayacağını sanmıyoruz. Settle, Ocak ayının sonundan itibaren San Francisco'da hayata geçmiş olacak ve sonrasında ise, büyümesini sürdürmeye çalışacak. Son olarak, Settle'ın hiçbir ödeme bilgisi tutmayacağı ve bunun için Stripe ile işbirliği yaptığını  ve gelir modellerini de verilen yemek sipariş tutarının yüzde 10'u komisyonuyla çalışacaklarını belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.