2014'te 200 milyon video izlenen UzmanTV en popüler içeriklerini açıkladı

2014'te 200 milyon video izlenen UzmanTV en popüler içeriklerini açıkladı

uzmantv 2014 logo2007 yılında video içerik alanına adım atan ve kârlılığı 4.5 yıl sonra yakalayan UzmanTV.com, 2014'ün en popüler içeriklerini açıkladı. Konusunda uzman kişilerin çeşitli sorulara kısa yanıtlar verdiği UzmanTV'de tam 200 milyon video izlenmiş.

Aylık 9.5  milyonun üzerinde oturum açılan, 27 milyonun üzerinde sayfa görüntülenmesi, 2.500 üzerinde uzman ve 50 binin üzerinde video içeren UzmanTV'den aldığımız bilgilere göre 2014 yılında en aktif video izleyicileri anne adayları, sporseverler ve moda-güzellik meraklıları olmuş. Bu kategorilerdeki videolar 3 milyon kez izlenmiş.

En popüler kanal: Sağlık

UzmanTV'de izlenen her dört videodan birinin yayınlandığı sağlık kanalı en çok ilgi gören kanal olmuş. Kendi kategorilerinde yüzde 45 oranla ''halimelik gelişimi" ve yüzde 20 oranla "cinsel sağlık" en çok izlenen konular arasında yer almış.

uzman tv uzman videolari 2014

Yeme-İçme kanalında ise yerel lezzetler ve hamur işleri toplam izlenmenin yüzde 25’ini oluştururken, spor kanalında en çok izlenen konuların başında 'Vücut Geliştirme Teknikleri' gelmiş. Ziyaretçilerin yüzde 36’sı 2014’te vücut geliştirme tekniklerinde uzmanların görüşlerine başvurmuş.

Teknolojide gündem 'internet yasakları'

Teknoloji kanalının internet bölümünde ise en çok izlenmeyi yüzde 35 oranla internet yasakları hakkındaki videolar çekmiş. İzleyicilerin yüzde 10'u bilgisayara format atmayı ve Facebook hesabı açmayı UzmanTV'den öğrenmek istemiş. :)

UzmanTV'nin istatistiklerine göre yakıt tasarrufu, abdest almak, aldatılmak, çiçek bakımı ve hamilelik ve bebek gelişimi gibi konular 2014 yılının en çok izlenen videolarından olmuş.

2014'te internetteki aramalarımız konusunda Google'da kendi istatistiklerini açıkladı ama içerik konusunda çalışanlar için UzmanTV verilerinin daha faydalı olabileceğini düşünüyorum.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.