Kodak, Android işletim sistemli akıllı telefon üretecek

Kodak, Android işletim sistemli akıllı telefon üretecek

Fotoğraf denince akla gelen ilk markalardan biri olan Kodak, Ocak ayının hemen başında Las Vegas'ta düzenlenecek olan CES fuarında Android işletim sistemli bir akıllı telefon duyuracağını açıkladı. Efsanevi marka Kodak, bu akıllı telefondan sonra tablet pazarına ve kamera pazarına da giriş yapacak.

Bildiğiniz gibi Kodak geçmişte oldukça zorlu günler geçirmiştir. 2012 yılında iflas koruma başvurusu yapan Kodak, iflasın eşiğinden dönmüştü. Şimdi de Bullitt Group ile işbirliğine giden Kodak, yepyeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor.

İsim ve marka hakları Bullitt Group'a ait olan Kodak, üreteceği akıllı telefonlarla birlikte yeniden eski güzel günlere dönmeye çalışacak gibi gözüküyor. Şu anda Android işletim sistemine sahip olması dışında hiçbir detayı bulunmayan akıllı telefonların, Kodak markasının bilinirliği ve marka algısıyla beraber fotoğraf makinesi güçlü bir modelle karşımıza çıkabilir.

2015 yılının ilk günlerinde karşımıza yeni bir akıllı telefon çıkartacak olan Kodak, ürün gamını 2015 yılı içinde geliştirmeye devam edecek. Kodak'ın 2015'in ikinci yarısında ise tablet ve kamera modellerini duyurması bekleniyor. Bakalım Kodak, başarılı bir geri dönüş yapabilecek mi?

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.