Daphne and Tilky: iPad için interaktif masal kitabı

Daphne and Tilky: iPad için interaktif masal kitabı

Daphne & Tilky ipad masal uygulamasiSon dönemde dikkatimi çeken sayılı yerli mobil uygulamalardan biri olan Daphne and Tilky (itunes), çocuklar için interaktif bir masal/hikaye uygulaması olarak küresel pazarda kendine yer bulmak istiyor.

Berker Sırman, Furkan Cengiz ve Sedef Sera Hepdarcan tarafından geliştirilen iPad uygulaması, Daphne ve Tilky adlı iki mucit hayvanın macerasını konu alıyor. İngilizce olarak sunulan masalın interaktif sayfalarında çocukların keşfedebileceği detaylar var.

Güzel illüstrasyonlarla hazırlanan uygulama, çocuklarına İngilizce'yi sevdirmek/öğretmek ebeveynlerin ilgisini çekmek istiyor. Zira eğlenceli uygulamadaki masal hem anne babalar hem de çocuklar tarafından okunabilecek şekilde sunuluyor.

Daphne & Tilky'yi geliştiren ekibin daha önceki tecrübeleriyle güzel bir uygulama geliştirdiğini söylemek mümkün. Ancak $3.99 fiyat etiketiyle İngilizce konuşan ülkelerde bile ne kadar popüler olacağı tartışılır.

Uygulamayı beğenen 3 okuyucumuz ise aşağıdaki kodlarla Daphne & Tilky'yi ücretsiz olarak indirip oyun hakkında yorumlarını paylaşabilir. Uygulamanın sadece iPad uyumlu olduğunu da paylaşmadan geçmeyelim.

PNFNNM6JWNMA
P99PP7R46NWL
PYHRRKX9JL6K
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.