Webrazzi Ödülleri 2014'te kullanılan oy sayısı 200 bini geçti!

Webrazzi Ödülleri 2014'te kullanılan oy sayısı 200 bini geçti!

23 Aralık Salı günü oylamanın başladığı Webrazzi Ödülleri 2014'te çok geçmeden 200 bin oy barajını aştık.

Şu ana kadar 20 bini aşkın Facebook, Twitter veya LinkedIn hesabının katıldığı oylamada; rekabetin kıyasıya yaşandığını söyleyebiliriz. Öyle ki; şimdiden oylamanın sonucunda çoğu kategori kazananı oldukça düşük farklarla belli olacak gibi duruyor.

33 kategoride yılın en iyisi olmak için yarışan 290 aday, 9 Ocak günü saat 18:00'e kadar siz Webrazzi okuyucularının oylarını bekliyor. Yapmanız gereken tek şey odul.webrazzi.com adresine girip 2014 yılının en iyisi olduğunu düşündüğünüz internet şirketleri, markaları, kampanyaları, yeni girişimleri, girişimcileri ve yatırımcılarını belirlemek. Unutmayın; her gün için, farklı bir Facebook, Twitter veya LinkedIn hesabı size yeniden oy verme hakkı kazandırıyor. Bunun dışında Webrazzi Ödülleri 2014'ü Twitter'da da #odul14 hashtag'i üzerinden takip edebilirsiniz.

Adaylara Notlar

Adaylığınızı duyurmak için hazırlayacağınız görsellerde kullanmak üzere; Webrazzi Ödülleri 2014'ün yüksek çözünürlüklü logo ve çeşitli rozetlerini kullanabilirsiniz.

Bunun haricinde odul.webrazzi.com sayfasına link verirken; kullanıcıların direkt olarak istediğiniz kategoriye yönlenmeleri için odul.webrazzi.com/kategori/1 gibi url'in sonuna kategori numarasını ekleyebilirsiniz. Örneğin onuncu kategori için odul.webrazzi.com/kategori/10 yazmanız yeterli. Bu url'e tıklayan kullanıcılar; Facebook, Twitter veya LinkedIn'le sisteme bağlandıktan sonra da belirlediğiniz kategoriye otomatik olarak yönlendiriliyorlar. Şimdilik bu kadar, herkese başarılar.

Kategori Sponsorlarımız

Webrazzi Ödülleri’nde bu yıl geçmiş senelerden farklı olarak kategori sponsorlarımız da var. BuzzMyVideos 'Yılın En Başarılı Youtube Kanalı' ve Microsoft da 'Cross Platform En İyi Uygulama' kategorilerinde Webrazzi Ödülleri’ne sponsorlar oldular. İki şirkete de destekleri için teşekkür ederiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.