Davranışsal sağlık analitiği Ginger.io'ya 20 milyon dolar yatırım

Davranışsal sağlık analitiği Ginger.io'ya 20 milyon dolar yatırım

ginger.o saglik girisimiTeknolojiden cepteki sağlık uygulamalarında faydalanma fikri geleceğin sıradışı girişimlerine hayat vermeye devam ediyor. Davranışsal sağlık analitiği Ginger.io aldığı 20 milyon dolarlık yatırımla bu alandaki potansiyel hakkında ipucu veriyor.

Daha önce Romulus Capital, Khosla Ventures, True Ventures ve Techstars tarafından desteklenen girişim Kaiser Permanente Ventures liderliğindeki B serisi yatırım turunda 20 milyon dolar yatırım aldı. Bu stratejik yatırımla toplam yatırımını 28.2 milyon dolara yükseltti.

SEC başvurusundaki kayıtlarda göze çarpan yatırım Ginger.io'nun yeni medikal ortaklıklar kurduğunu da gösteriyor. Peki Ginger.io bu ilgiyi çekecek ne yapıyor?

ginger.o saglik girisimi analitik

MIT bilim adamlarının ve mühendislerinin öngörü modellerini kullanan Ginger.io, sorduğu sorularla davranışsal verilerinizi toplayarak sizi olası rahatsızlıklardan korumaya çalışıyor. Cep telefonunuz aracılığıyla paylaştığınız veriler sizinle ilgilenen yakınlarınız veya hastanelerle paylaşlıyor ve geri bildirimler almanızı sağlıyor.

Ginger.io, daha önce Utah'da düşük gelirli kişilerin depresyona girmesini ve intihara adım atmasını önlemek için bir çalışma yaparak etki alanını genişletmişti.

Büyük veri analizinin suçları meydana gelmeden önce engellemek için kullanılması gibi hastalıkların erken tespiti için de kullanılıyor. Ginger.io için nano çiplerin deri altına yerleştirilmeden önceki aşamasını temsil ediyor diyebiliriz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.