Mutlubiev.com: Temizlik ve çocuk bakımı hizmetlerinde yeni bir seçenek

Mutlubiev.com: Temizlik ve çocuk bakımı hizmetlerinde yeni bir seçenek

mutlubiev.com-temizlik-cocuk-bakim-hizmetiMutlubiev.com, ev temizliğinden çocuk bakımına kadar hizmet alanındaki ihtiyaçlara yanıt veren yeni bir girişim. Pazaryeri modeliyle değil, kendi sigortalı uzman çalışanlarıyla müşterilerine hizmet veriyor.

Geçtiğimiz Kasım ayı başında Tayga Baltacıoğlu ve 3 ortak tarafından hayata geçirilen Mutlubiev, şimdilik 22 kişilik bir hizmet kadrosuna sahip. Sunduğu hizmetleri temizlik ve çocuk bakımı ikiye ayırıyor ve profesyonel kişilerle çalışmaya özen gösteriyor.

mutlubiev.com temizlik cocuk bakim hizmeti

Aldığımız bilgilere göre temizlik görevlilerinin bir iş ortağı üzerinden sertifika almasını, çocuk bakımı ve aynı zamanda çocuklara sosyal ve akademik destek veren kişilerin de adli sicil kayıtları ve sağlık raporlarının yanı sıra kişilik ve uygunluk testinden yüzde 75 olumlu sonuç almasını bekliyor. Okul derslerine yardımcı olabilecek çocuk bakıcıları da sistemde yer alıyor.

Şimdilik sadece İstanbul'da hizmet veriyor

Tahmin edebiceğiniz gibi Mutlubirev'in hizmet verdiği ilk il İstanbul ve belli semtlere yoğunlaşıyor. Ankara, İzmir ve Bursa'da hizmet vermeye başladıktan sonra da yurtdışına açılmayı hedefliyor. Türkiye'de holdinglerle yapılacak anlaşmalar üzerinden hızlı bir büyüme hedefliyor. Ayrıca yaşlı bakımı alanında da hizmet vermek istiyor.

Mutlubirev'in yurtdışına açılma hedefine ulaşması uzun vaadede belki gerçekleşebilir ama Türkiye'de pazar rekabetinde profesyonel bir yaklaşım sergileyerek rakipleriyle arayı kapatması istemesi son derece mantıklı görünüyor. Kimin ne kadar başarılı olacağını elbette zaman gösterecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.