LA Software Group, yeni e-lojistik çözümü LO bluebox'ı tanıttı

LA Software Group, yeni e-lojistik çözümü LO bluebox'ı tanıttı

lo-blueboxTedarik zinciri yönetiminde yazılım çözümlerine odaklanan LA Software Group, küçük e-ticaret girişimlerinin de lojistik ve sipariş süreçlerini profesyonel bir şekilde yönetmesini sağlayan yeni ürünü LO bluebox'ı tanıttı.

Erhan Musaoğlu ve Çağdaş Yıldız tarafından 2004 yılında kurulan LA'in Ogli/E-solutions, Trendyol, Limango, N11.com, Tazedirekt.com gibi bilindik referansları var ama yeni ürünüyle küçük ölçekli daha fazla e-ticaret girişimine ulaşmak istiyor.

LO bluebox nedir?

LO bluebox, eticaret şirketlerinin lojistik ve sipariş hazırlama operasyonlarını doğru yönetmesi, müşteriye yüksek seviyede hizmet sağlayabilmesi için geliştirilen bir yazılım çözümü.E-lojistik (lojistik ve sipariş hazırlama) yazılımı olarak tanımlanan LO bluebox, SaaS tipinde buluttan kiralanan, web tabanlı, hızlı uyarlanabilen ve aynı gün teslimata uygun bir yapıya sahip.

Amerika, Dubai ve Güney Afrika gibi ülkelerden çözüm ortaklarıyla küresel çapta çalışan LA'in Pazarlama Direktörü Gözde Cumhur'dan aldığımız bilgiye göre, LO-BlueBox farklı eticaret iş modellerinde kolaylıkla kullanılabiliyor.

lo bluebox la lojistik yazilimiDepolama, tedarik, sipariş, stok süreçlerini sistemleştirmesi ve iyileştirmesi gibi özelliklere ek olarak tedarikçi yönetimi, pazarlama, müşteri hizmetleri yönetim süreçlerinin gelişmesinde de rol oynuyor.

Günlük sipariş sayısı 30 bini aşan girişimlerin olduğu Türkiye e-ticaret pazarında her yıl yüzde 40 civarında büyüme kaydedildiği düşünürsek, LO bluebox ve benzer ürünlerin sektör için önemli bir verimlilik sunduğunu pekala söyleyebiliriz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.