Turkcell'den Twitter hack'lenmesi hakkında ilk açıklama geldi

Turkcell'den Twitter hack'lenmesi hakkında ilk açıklama geldi

Turkcell'in bugün sabah saatlerinde hack'lenen Müşteri Hizmetleri hesabı tekrar normale döndü. Hesabın hack'lenmesi ile ilgili açıklama yapan şirket, @TurkcellHizmet Twitter hesabının bir hacker grubunun saldırısına uğradığını ve sorunun hızla çözülerek müşteri hizmetleri hesabının yeniden hizmet vermeye başladığını doğruluyor.

Bir diğer önemli notsa, Turkcell müşterilerinin kişisel bilgileriyle ilgili herhangi bir güvenlik açığının oluşmadığı. Turkcell, hack'lenmenin devam ettiği süre boyunca atılan direkt mesajları da dikkate almamaları konusunda kullanıcıları uyarıyor.

Açıklamanın tam metnini aşağıda görebilirsiniz:

Sosyal medya üzerinden müşterilerimize kesintisiz destek sağlamak amacıyla kullandığımız @TurkcellHizmet Twitter hesabı, bir hacker grubunun saldırısına uğramıştır. Gerçekleşen saldırı sonrasında hesaba kısa süreliğine illegal erişim sağlansa da sorun hızla çözülerek müşteri hizmetleri hesabımız yeniden hizmet vermeye başlamıştır. Müşterilerimizin kişisel bilgileriyle ilgili herhangi bir güvenlik açığı bulunmadığını kamuoyuna duyurur, yaşanan süreç boyunca @TurkcellHizmet hesabından paylaşılan mesajlara itibar edilmemesini önemle rica ederiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.