50 bin TL ödüllü EnterPrize girişim yarışması, kazananları Silikon Vadisi'ne götürecek

50 bin TL ödüllü EnterPrize girişim yarışması, kazananları Silikon Vadisi'ne götürecek

bogazici universitesi girisim yarismasi enterprize buikTürkiye’nin en eski öğrenci kulüplerinden Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü (BUİK) 2. kez Enterprize adlı girişimci yarışmasını düzenliyor. Kuluçka dönemini kapsayan 50 bin TL ödüllü yarışmada ilk 3 sırayı alan projeler Silikon Vadisi’ne gitme fırsatı da yakalayacak.

Beş ana kategoride girişimleri kabul eden EnterPrize Girişimcilik Yarışması'na başvurular 15 Aralık'a kadar sürecek. 20-21 Aralık’ta gerçekleşecek Girişimcilik Zirvesi’nde alınan temel eğitimin ardından 2. aşamaya geçen girişimler belirlenecek ve ilk 10’a kalacak finalistlere çeşitli kuruluşların teknoloji ve ofis desteklerinden faydalanma fırsatı sunulacak.

Boğaziçi EnterPrize Girişimcilik Yarışması’na Türkiye'de lisans, yüksek lisans ve doktora düzeyindeki öğrenciler veya en az 1 üniversite öğrencisi bulunduran ekipler katılabiliyor. Girişimciler süreç boyunca mentorlarla ve melek yatırımcılarla yakın iletişim halinde olacak.

60. yılını kutlayan BUİK'in akademik dönem boyunca devam edecek yarışmaya başvurmak için bogazicienterprize.com'u ziyaret edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.