Deloitte, Türkiye Yatırımcı Rehberi'ni yayınladı

Deloitte, Türkiye Yatırımcı Rehberi'ni yayınladı

Denetim, vergi, danışmanlık ve kurumsal finansman alanlarında dünyanın önde gelen şirketlerinden Deloitte, Türkiye'yi küresel pazara tanıtan bir yatırımcı rehberi yayınladı.

Resmi verilerle desteklenen rehberde mevcut ekonomik, endüstriyel ve hizmet sektörleri görünümü, yatırım ortamı ve iş dünyasına ilişkin düzenlemeler hakkında bilgiler yer alıyor.

'Türkiye Yatırım Rehberi: İş Yapma Yöntemleri' başlıklı rehber hem mevcut yatırımcılara hem de potansiyel yatırımcılara hitap ediyor. Türkiye'de vergi ve iş yapma konusunda temel bilgiler sunan rehber, yatırım kararlarını olumlu yönde etkilemeyi amaçlıyor. Zira 140 sayfalık rapor niteliğindeki rehberde son senelerde Türkiye’deki yatırım ortamının geliştiği çeşitli açılardan ele alınıyor.

Deloitte'un Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) işbirliğiyle İngilizce olarak hazırlanan rehberde Türkiye'nin demografik avantajları, e-devlet alanındaki ilerleme, farklı sektörlerde ithalat ve ihracat rakamları ve vergilendirme alanında neler sağladığı da paylaşılıyor.

İnternet yatırımcıları için direkt bir yol gösterici olmasa da Türkiye'nin yatırım potansiyelini okumak açısından Deloitte Yatırımcı Rehberi'ni indirebilir veya aşağıda inceleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.