Özgür Web Teknolojileri Günleri 2014 yarın başlıyor!

Özgür Web Teknolojileri Günleri 2014 yarın başlıyor!

Açık kaynak yazılım ekosisteminin Türkiye'deki en önemli etkinliklerinden Özgür Web Teknolojileri Günleri etkinliği yarın başlıyor.

Türkiye’de web teknolojileri ve özgür yazılım konularına ilgi duyan her kesimden kullanıcıları buluşturmayı hedefleyen etkinlik 5-6 Aralık 2014 tarihleri arasında düzenlenecek. Linux Kullanıcıları Derneği ve Yeditepe Üniversitesi Bilgisayar Topluluğu tarafından düzenlenen etkinlik geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Yeditepe Üniversitesi 26 Ağustos Yerleşkesi'nde düzenlenecek.

Bu yıl 5. kez düzenlenen etkinliğin ana teması "Yenilikçi Web Teknolojileri". Bu temaya uygun tanıtıcı seminerlerin yanısıra atölye çalışmalarına da yer verilecek ve kamu ve özel kuruluşlar da ürünlerini tanıtma fırsatı bulacak.

Etkinlik programına göz atarsanız zengin bir içerik ve önemli konuşmacıların olduğunu görebilir ve ilginizi çeken sunumları takip edebilirsiniz.

Özgür Web Teknolojileri Günleri 2014, OBSS ve Pardus ana sponsorluğunda düzenleniyor. Etkinliği sosyal medyadan takip etmek isteyenler  için #owtg2014 etiketi kullanılacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.