Clickin: Çiftler için puanlamalı mobil mesajlaşma uygulaması

Clickin: Çiftler için puanlamalı mobil mesajlaşma uygulaması

clickin app mobil mesajlasmaMobil mesajlaşma uygulamaları arasına katılan Clickin, metin tabanlı mesajlaşmadan çok daha fazlasını vaadediyor. Evli veya sevgili çiftlere mesajları puanlama imkanı sağlayarak farklı bir etkileşimin yolunu açıyor.

Karı-koca olan Sitara Assomull ile Nikhil Mulchandani tarafından geliştirilen Clickin, ilk olarak Web Summit 2014'te kendini tanıtmıştı. Çiftler arasında daha eğlenceli bir iletişim kurulmasını isteyen Sitara ve Nikhil, aşağıdaki videoda görebileceğiniz gibi mesajların -10 ile +10 arasında puanlabildiği ve borç (görev) kartlarının değişimine dayalı bir oyunlaştırma kurgulamış.

Sadece çiftler arası iletişimle sınırlı olmayan uygulamada eşiniz dışındaki kullanıcıları takip edip onlarla çeşitli paylaşımlarda bulunabiliyor. Yeni ilişkilerini arkadaşlarıyla paylaşabiliyor. Tabii kullanıcıların puanları onların nasıl bir eş olduğu hakkında fikir veriyor.

Hindistan'dan dünyaya açılmak istiyor

Amerikalı bir yazılım şirketi olan SourceFuse Technologies altında kuluçka dönemini geçiren Clickin, 200 bin dolarlık tohum yatırım almış ve pazarlama çalışmalarına ağırlık vermeye başlamış. Yeni Delhi (Hindistan) ve Londra şehirlerini hedef alarak büyümek niyetinde ama 2015'te Asya pazarına, yıl ortasında da Avrupa'ya açılmayı planlıyor.

Türkiye'den de bazı kullanıcıları olduğunu öğrendiğimiz Hindistanlı girişim, 3 hafta içinde 750 aktif kullanıcıya ulaşmış. Kullanıcılar 997'si Click (puanlanan) mesaj olmak üzere toplam 4 bin mesaj göndermiş. Şimdilik çok yüksek rakamlar sayılmaz ama yakalanacak bir kıvılcım büyüme eğrisinin şeklini olumlu yönde değiştirebilir.

iOS kullanıcıları Clickin uygulamasını hemen indirip deneyebilir ama Android kullanıcılarınınn biraz daha beklemesi gerekiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.