Startup Mentor Türkiye programında girişimciler önemli mentorlarla Ankara'da buluşacak

Startup Mentor Türkiye programında girişimciler önemli mentorlarla Ankara'da buluşacak

startup mentor turkiyeTeknolojik girişimleriyle öne çıkan Ankara'da yeni bir kuluçka programı ilk girişimlerini yetiştirmeye başlıyor. Önemli destekçilerle yola çıkan Startup Mentor Türkiye, ilk başvuru sürecini dün itibariyle tamamladı ve 'bootcamp' için gün saymaya başladı.

Mevcut bir şirketi, çalışan bir ürün veya hizmeti olan girişimcilere ulaşmak isteyen Startup Mentor Türkiye, ülkemizdeki girişimcilik ekosistemini desteklemeyi ve geliştirmeyi hedefliyor. Adından da anlaşılacağı gibi girişimcilerimizi ulusal ve uluslarası alanda tecrübeli mentorlarla buluşturuyor.

Ücretsiz bir program olan Startup Mentor Türkiye'nin ABD Ankara Büyükelçiliği, Koç Holding yatırım şirketi Inventram ve Galata İş Melekleri Ağı gibi önemli destekçileri bulunuyor. Yatırımcılar ve iş dünyası ile yakın olduğu kadar başta ODTÜ olmak üzere üniversitelerden akademik destek de alan program farklı yönlerden zengin bir eğitim ve mentorluk vaadediyor.

11 Aralık Bootcamp günü

Sinem Ulutürk Cinbiş'in yöneticiliğinde başlatılan program, 11 Aralık'taki 1 günlük 'bootcamp'in ardından ilk girişimler için '3 ay mentorluk' sürecini başlayacak ve ilk programın kapanışı 11 Mart  2015'te yapılacak.

Ankara'daki girişimciler için iyi fırsat olan Startup Mentor Türkiye'nin yetiştireceği girişimleri ve programla ilgili gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.