Webrazzi: Ödeme Sistemleri Konferansı programı belli oldu

3 Aralık Çarşamba günü Point Hotel Barbaros'ta gerçekleşecek olan Webrazzi: Ödeme Sistemleri  Konferansımızın programı belli oldu.
Webrazzi: Ödeme Sistemleri Konferansı programı belli oldu

logo_odeme3 Aralık Çarşamba günü Point Hotel Barbaros'ta gerçekleşecek olan Webrazzi: Ödeme Sistemleri  Konferansımızın programı belli oldu.

Geçen hafta konuşmacılarını sizlerle paylaştığımız etkinliğe sadece 2 gün kaldı.Sektörün önemli isimlerinin konuşmacılar arasında olduğu konferansta, ödeme sistemleri konusu geleceği yeni nesil çözüm ve servisleriyle konuşulacak.Eğer ödeme sistemleri ve özellikle e-ticaret ile ilgiliyseniz kesinlikle Webrazzi Ödeme Sistemleri Konferansı’ndaki yerinizi ayırtmanızı öneriyoruz.

Biletinizi hemen bu linki kullanarak ya da yazının sonundaki formu kullanarak yapabilirsiniz. Konferans programına aşağıda konuşmacılara ise etkinlik sayfamızda ulaşabilirsiniz.

odeme-14-program

Webrazzi Ödeme Sistemleri konuşmacıları

Webrazzi: Ödeme Sistemleri Sponsorları

Webrazzi: Ödeme Sistemleri 2014’ün Elmas Sponsoru TTNET, Platin Sponsorları BKM, CrenvoIK, ininal, MultinetTEBve Verifone, Altın Sponsorlar HesapAl, PayU, Pay& Share ve tmob oldular. Sponsor olmak isteyen firmalar etkinlik (at) webrazzi.com adresinden sponsorluk dökümanını isteyebilirler ya da detaylı bilgi için Webrazzi Ödeme Sistemleri sayfasından konferansın sponsorluk sayfasını inceleyebilirler.

Elmas Sponsor

ttnet-175

Platin Sponsorlar

bkm-logo-175 crenvoik-sponsorluk-logo ininal-logo-175 ipara-multinet-sponsorluk teb-logo-175 verifone-sponsorluk

Altın Sponsor

hesapal-sponsorlukpayu-turkiye-175pay-share-sponsorluktmob-sponsorluk

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.