SPONSORLU

Intel Teknoloji Konferansı 2014'te geleceğin teknolojileri konuşulacak!

Intel Teknoloji Konferansı 2014'te geleceğin teknolojileri konuşulacak!

Dünyanın ilk ticari mikro işlemci markası olan ve halen bu alanda sayılı teknoloji devlerinden biri olan Intel, İstanbul'da düzenleyeceği ITC 2014 teknoloji konferansıyla geleceğin teknolojilerini ayağımıza getirmeye hazırlanıyor.

"Gelecek Şimdi" temasıyla ilki 26 Kasım'da Ankara'da düzenlenen Intel Teknoloji Konferansları'nın ikincisi 9 Aralık'ta İstanbul'da düzenleniyor.

İstanbul'da açılan Ar-Ge merkeziyle Türkiye'de gelecek 5 yıl içinde 40 milyon dolar yatırım yapmak isteyen ve Intel Challenge yarışmasıyla girişimcileri destekleyen Intel, nesnelerin interneti bu etkinliğinin de odak noktası olarak belirlemiş.

En yeni giyilebilir teknolojileri ve bilgisayarlarda devrim niteliğinde kabul edilen ilk 14nm işlemci ailesini tanıtacak olan Intel Türkiye, teknolojideki güncel eğilimler ve gelecek beklentilerini de masaya yatıracak.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Intel Teknoloji Konferansı'nda Intel iş ortakları, sektör firmaları ve teknoloji dünyasının profesyonelleri gün boyunca bir arada olma şansı yakalıyor. Program detaylarına göz atabilir ve kayıt yaptırabilirsiniz.

Dijital medya sponsoru olarak desteklediğimiz etkinliğin 9 Aralık'ta, yani haftaya Salı günü düzenleneceğini ve etkinliği Webrazzi üzerinden canlı yayınlayacağımızı hatırlatalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.