GoPro, 2015 yılında kendi drone'unu üretecek

GoPro, 2015 yılında kendi drone'unu üretecek

Aksiyon kamera üreticisi olan GoPro,  geliştirdiği geniş açılı kamerası ile bu alanda pazarın liderlerinden. Son olarak halka arzını gerçekleştiren GoPro şirketi, ürün yelpazesini de genişletmeye hazırlanıyor.

Son olarak GoPro Hero4 adlı dokunmatik ekranlı yeni serisini tanıtan GoPro, bu ürünü piyasaya çıkartmıştı. İlk versiyonlarından itibaren, uçan nesnelerle de iyi anlaşan GoPro, pek çok drone ya da uzaktan kumandalı uçan cisimlere monte edilebiliyordu.

GoPro, kendi alanında pazarını genişletirken, pek çok drone üreticisi de bir standart halien gelen GoPro'lara özel drone'lar üretti ve hatta GoPro'lara özel drone modelleri de piyasaya sunuldu. Halka arz etmesinin ardından bahsettiğimiz gibi önemli bir yeni model piyasaya süren GoPro, hisselerini daha da yükseltmek ve şirketi daha da büyütmek için şimdi de yeni bir segmente adım adacak ve GoPro markalı drone üretecek.

GoPro'nun attığı bu adım, drone pazarında da kendisine önemli bir alan yaratabilir. Son tüketiciler tarafından satın alınmaları da gittikçe artan ve yükselen bir pazar haline gelen drone piyasasında yeni bir oyuncu doğabilir. GoPro'nun drone'u üzerinde tabii ki bir GoPro kamerası olacak. Şimdilik ürünle ilgili detaylar belli değil ancak GoPro'nun drone'unun en önemli avantajı, kendi bünyesinde dahili bir GoPro kamera ile gelecek olması olabilir.

Henüz adı belli olmayan GoPro'nun "uçan nesnesinin" 2015 yılının sonunda piyasada olması bekleniyor.  GoPro'nun üstünde kamera olacak çoklu pervaneli ürünün fiyatının ise 500 dolar ile 1000 dolar arasında olacağı tahmin ediliyor. Ürünle ilgili detayların ise 2015 yılının ilk yarısında belli olacağını tahmin ediyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.