Seyahat turları dikeyinde pazaryeri girişimi Gidello.com

Seyahat turları dikeyinde pazaryeri girişimi Gidello.com

Kimi insanlar tüm seyahatlerini kendi başlarına biraz rastlantısal olarak planlarken, kimi insanlar da gerçekten tatillerinin keyfine varabilmek adına her şey dahil sistemleri, gidilecek yerdeki deneyimlerin ve aktivitelerin de bir araya geldiği paket programları tercih ediyor.

Gidello, daha çok ikinci hedef kitleyi dikkate alan, kullanıcıların farklı alterantifler arasında kendileri için en uygun seyahat turu ya da aktiviteyi tercih edebilecekleri bir pazaryeri olarak karşımıza çıkıyor.

Turizm alanındaki ihtiyaçlarına cevap veren Gidello'nun kurucu ortakları Memet Baygün ve Uğur Yenier.  Kendilerin aldığımız bilgilere göre, yukarıda bahsettiğimiz paket tur ve aktivite deneyimi pazarı Türkiye'de her yıl yüzde 26 oranında büyüyor.

Bu büyüyen pazarda, farklı paket turları ve özellikle deneyim içeren aktivite programlarını (Sessiz sakin bir kayak tatilinden tutun Rusya'da Mig-29 uçağıyla Stratosfer'e çıkmaya kadar) incelemek ve bu turlara dahil olmak isteyen katılımcıları bekliyor.

Screen Shot 2014-11-29 at 09.59.00

Gidello, direkt olarak turları satan bir şirket olmadığı ve bir pazaryeri olduğu için vaatleri arasında kullanıcılara objektif yorum sunabilme, karşılaştırma seçenekleri ve güvenli satın alma gibi opsiyonlar da bulunuyor. Gidello sayesinde, yerel  turizm şirketleri ve tur rehberleri de iş akışlarını ve müşteri ilişkilerini yönetebilecekleri bazı araçlara sahip oluyor. Kısacası bu tarz paket tur veya deneyim paketleri sunan şirketler de Gidello'ya dahil olarak, Gidello sayesinde bir online rezervasyon altyapısına ve ödeme alabilme yeteneğine sahip olabiliyor.

Ekim ayında faaliyete geçen Gidello, şu anda 4 kişilik bir ekiple yola devam ediyor. 2015 yılının yaz dönemine kadar, İngilizce ve Rusça dillerinde de yayına almayı hedefleyen Gidello'nun bir diğer yakın gelecek hedefi ise mobil uygulamalarını yayınlamak olacak olduğu bilgisini aldık. Gidello, alışagelmiş tatil satın alma sitelerinden kendini biraz daha farklı konumlandırmış ve bünyesindeki tur paketlerinin de sayısının artmasıyla beraber bu alanda güçlü bir konuma gelebilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.