Akıllı sohbet botu Vicloning, Marketeer.co ile yeniden doğdu

Akıllı sohbet botu Vicloning, Marketeer.co ile yeniden doğdu

İnternet kullanıcı sayısının 3 milyar civarında olduğu günümüzde ziyaretçi sayısından ziyade ziyaretçilerle nasıl bir iletişim kurulduğu daha önemli. Marketeer.co'nun sunduğu hizmet de bu noktada etkileşim artıran bir çözüm olarak öne çıkıyor.

Site sahiplerinin ziyaretçilerini akıllı bir sohbet aracı ile karşılamasını sağlayan Marketeer, aslında Vicloning.com'u geliştirilmiş ve yeniden modellenmiş hali. Alexander Malov ve Rudy Bianco kuruculuğunda geliştirilen ürün, Marketeer.co altında geçtiğimiz Ekim ayında yayına alınmış.

Ziyaretçilerin sorduğu sorulara otomatik cevaplar veren Marketeer yazılımı aynı zamanda kişiselleştirilebilir bir araç. Sohbet botunuzu geliştirebiliyor ve cevap veremediği durumlarda ziyaretçilere canlı destek sunabiliyorsunuz. Tüm etkileşimi yönetim arayüzünde görebiliyor ve buna göre zayıf noktalarınızı geliştirebiliyorsunuz.

Rudy Bianco'dan aldığımız bilgiye göre ihtiyaçlara göre yeni diller eklenen Marketeer, şu anda 5 farklı dilde hizmet veriyor ama Türkçe bu diller arasına dahil değil. Şu anda üye olan kullanıcılar açılışa özel olarak Marketeer'i bedava kullanmaya başlayabiliyor.

marketeer canli sohbet botu

Barcelona (İspanya) merkezli girişim 500 bin Euro'ya yakın bir devlet desteği de alarak bu işe şimdiye kadar 800 bin Euro yatırım yapmış. Bugüne dek 90 milyondan fazla kullanıcı etkileşiminde 20 milyondan fazla otomatik cevapla site sahiplerine 20 binden fazla müşteri kazandırmış.

Kullanıcı etkilişimini önemseyen, ziyaretçilerin sadece siteye girip çıkmasını istemeyen girişimciler için bu tür araçların önemli olduğunu düşünüyorum. Bu tür araçların hangisinin daha verimli olduğunu görmeniz için de Marketeer dahil olmak üzere farklı araçları denemenizi öneriyorum.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.