Hürriyet'in mobil uygulaması iHurriyet tamamen yenilendi

Hürriyet'in mobil uygulaması iHurriyet tamamen yenilendi

Geçtiğimiz Mayıs ayında Sosyal Hürriyet ile Türkiye’nin ilk sosyal haber medyası olma hedefine odaklanan, bununla birlikte altyapısı ile arayüzünü tamamen yenileyen Hürriyet, mobil uygulaması iHurriyet'in iOS sürümünü tamamen yeniledi.

Yeni uygulamayla daha modern ve işlevsel bir tasarıma geçen uygulama bununla birlikte Sosyal Hürriyet'in getirdiği ekstra özellikleri ve gelişmiş kişiselleştirilme özellikleri kullanıcılara sunuyor.

iHurriyet'in yeni versiyonuna ilk giriş yaptığınızda geniş bir kategori listesi sizi karşılıyor. İlgili olduğunuz haber kategorilerini seçtikten sonra uygulamaya ya mevcut üyeliğinizle giriş yapmanız gerekiyor ya da kayıt olmanız. İlk ekranda gelen kategori seçme bölümünü aynı zamanda atlayıp daha sonra seçebileceğinizi belirtelim. Ardından ilginize gelen haber alt alta sıralanarak daha fazla habere ulaşabilmeniz amaçlanmış.

ihurriyet-2

Bununla birlikte eğer listelenen haberlerden bir tanesi seçtiğiniz kategoride değilse bunu kategorileriniz arasına eklemek için bir buton yer alıyor onun hemen altında ise habere yapılan yorum sayısı ve aldığı paylaşım sayılarını görebiliyorsunuz. Haber detayına girdinizde ise kişiselleştirmeye yönelik bir artı olarak etiketlerden bir tanesini takip listenize ekleyerek onun içinde geçen habeleri de alabiliyorsunuz.

ihurriyet-4

iHurriyet'le ilgili bir diğer önemli yenilikte uygulamanın arka planda haberleri güncellemesi ve otomatik olarak size sunması. Sayfayı yenileme ihtiyacı gereği duymadan yeni haber sayısı bildirim olarak size beliriyor ve tıkladığınızda otomatik olarak yeni haberler uygulamanın ilk sırasına yerleşiyor.

Günümüzde yazarların gazeteden daha fazla okunduğunu ve sosyal medyayla birlikte köşe yazılarının ne kadar önemli bir hale geldiğini ve ne kadar fazla paylaşıldığını düşündüğümüzde iHurriyet'te bu da unutulmamış. Yazarları takip etme özelliğini olması yanında takip ettiğiniz bir yazarın Sosyal Hürriyet üzerinde paylaştığı içeriklerde sayfanıza düşmüş oluyor.

Uygulamanın Android versiyonun çok yakında yenilenen yapısıyla yayınlanacağını belirtmiş olalım. iHurriyet'in tanıtım videosunu aşağıdan seyredebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.