Twitter, Justin Bieber'ın yatırım yaptığı selfie uygulaması Shots'ı satın mı alacak?

Twitter, Justin Bieber'ın yatırım yaptığı selfie uygulaması Shots'ı satın mı alacak?

Twitter'ın CFO'su olan Anthony Noto'nun DM yerine yanlışlıkla tweet atması ile ortaya çıkan spekülasyonlara göre Twitter bir satın alma için masaya oturmaya hazırlanıyor. Belki de bilerek yapılan bu "yanlışlıkla" birlikte, Twitter'ın bir satın alma yapacağı spekülasyonları artmaya başladı.

Twitter'ın CFO'su Noto'nun yanlışlıkla Twitter hesabından paylaştığı tweet'te, "Onların satın almamız gerektiğini düşünüyorum." diyerek bir açıklamada bulunuyor ve görüşmenin 15 veya 16 Aralık'ta gerçekleşeceğini ileterek bir planı olduğunu belirtiyor.

Twitter'ın satın alma için harekete geçtiği uygulama ise Justin Bieber tarafından ciddi bir yatırım alan ve bünyesinde tam 1 milyon adet selfie çekilen Shots uygulaması.

Her ne kadar "yanlışlıkla" atılan tweet ile bu durum ortaya çıksa da, spekülasyonlar Twitter hisselerine o kadar da olumlu yansımadı ve işlem gören Twitter hisseleri Salı gününün sonunda yüzde 1 oranında düşüş gösterdi.

Verilen rakamlara göre Shots uygulamasının tam 3 milyon kullanıcısı bulunuyor ve 3'te 2'sinin 24 yaş altında kadınlardan oluştuğu söyleniyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.